> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Защитник остава в Ботев! Генев отрече за преговори с Левски


Защитник остава в Ботев! Генев отрече за преговори с Левски

0
0
50

„В понеделник започвам подготовка с Ботев Пловдив“, това заяви бранителят Виктор Генев.

„Не отговарят на истината цифрите, които излязоха в медийното пространство за поискана от мен заплата. До момента съм имал само един разговор с шефовете на клуба относно новия ми договор. Те са отправили към своето предложение и аз трябва да им дам отговор. В понеделник започвам с тима. Не отговарят на истината и писанията, че преговарям с Левски. Никой от синия клуб не се е свързвал с мен“, заяви още Виктор Генев пред  PlovdivDerby.com.

Пред свои близки фенове на тима пък Генев е заявил, че желанието му е да остане да играе в Ботев Пд и тепърва ще води разговори с ръководството по тази тема.

Ръководството на Ботев (Пловдив) планира да увеличи заплатите на футболистите от тима за новия сезон, за да може да запази водещите си играчи и да привлече няколко качествени попълнения, съобщава БТА. На „жълто-черните“ предстои участие в турнира Лига Европа, като амбициите на бъдещите собственици са достойно представяне в него. В българския шампионат ще се гони място в Първата шестица и защита на спечелената Купа на България. Шефовете вече работят активно върху селекцията. Проведени са преговори с футболистите, чийто договори изтичат през този месец. Очаква се централните защитници Радослав Терзиев и Пламен Димов да подпишат договори с клуба.„Жълто-черните“ шефове ще продължат и с офанзивата си по задържанeто на Тодор Неделев, чийто права се държат от германския Майнц 05, както и на Антонио Вутов, който е собственoст на италианския Удинезе.

Споделете
0
0

Comments