> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Зафе, ти ли си спасителят на ЦСКА?!


Зафе, ти ли си спасителят на ЦСКА?!

0
0
277

Дата: ноември 26, 2015

Чутовните глупости на гърба на ЦСКА продължават да следват една след друга. А файда от тях няма никаква. През ден разни хора си правят събирания, но не да измислят как да спасят клуба, а просто да убият време и да си почешат езиците. Днес отново станахме свидетели на подобна среща. Легендите на ЦСКА така се извъртяха, че на някои от тях дори свят им се зави. По-паметливите със сигурност помнят как само до преди 2 седмици, всички именити бивши футболисти на армейците бяха готови да подкрепят Гриша Ганчев. Дори в прав текст казаха, че идеята за сливане с Литекс е единствения възможен изход, за да може техният любим клуб да продължи да съществува.

Да, ама под диктовката на някой, доста от легендите смениха мнението си. Те вече не само не са с Гриша Ганчев, а по-лошото е, че са против него. И ако до преди има-няма 14 дни всички бяха за сливане с Литекс, днес стана ясно, че това далеч не е така. В говорител на славните ветерани на ЦСКА пък се превърна Адалберт Зафиров. Същият този човек, който преди 2 години съдеше клуба от Армията, сега се бие в гърдите колко много обича този отбор.

„Случаят ми е доникъде. Смешно е ЦСКА да е опрял до моите 60 000 лева. Бил съм в този отбор, докато някакви чужденци като Грило, Спрокел и Томас си взеха по 100-200 000 евро и си заминаха. ЦСКА трябва да ми плати до 6 май, вече съм внесъл в Лицензионната комисия решенията на Софийския градски и Софийския районен съд, където имаше дела на отбора срещу мен, които паднаха“, изрече през 2013 г. бившият треньор на ЦСКА.

Не е чудно, че сега Зафето не ще и да чуе сегашният клуб да смени името си или пък да почне от окръжните групи. Екс-футболистът и останалите ветерани искат оздравяване на сегашния ЦСКА. Ама нито един от тях не казва от къде ще се намерят пари за това. И то не някакви си 60 хиляди лева, а близо 50 милиона. Дори да има луди в държавата ни, едва ли има толкова луди, че да плащат сметките на тези дето с години ядоха и пиха на гърба на армейците. Около Армията се разхождат само Спасители, които се бият в гърдите и изнасят речи.

А призиви на Зафето всеки фен да отделя по 50 лева на месец от джоба си за ЦСКА просто няма смисъл да бъдат коментирани. Нека легендите сами си отговорят на въпроса – те някога дали ли са и по 1 лев за клуба, чието бъдеще решават днес…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments