> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Завесата е вдигната! Ето какво свърши ЦСКА в Тетевен


Завесата е вдигната! Ето какво свърши ЦСКА в Тетевен

0
0
170

Публикувана на: септември 4, 2016

В началото на седмицата ЦСКА замина на лагер в Тетевен, който приключва днес. „Червените“ ще направят последни тренировки преди довечера да се приберат в София, за да се концентрират изцяло върху предстоящият мач с лидера в Първа лига Дунав (Русе).

От понеделник до днес старши треньорът Едуард Йорданеску и щабът му са свършили доста работа, като най-много румънският наставник е наблегнал на тактическите занимания. Футболистите са имали различни упражнения и заучени ситуации, при които са получили точни указания от треньора как да се държат при атака и нападение, за да са подготвени за всеки момент от мачовете си и да успеят да реагират по желаният начин. Румънският специалист има доста точни изисквания за играта и в изминалите дни се е опитал да ги предаде максимално точно на футболистите си.

Йорданеску все още не е решил дали да промени схемата на игра и да заложи на непознатото у нас 3-5-2, или да се придържа към наложената от Христо Янев постройка 4-2-3-1.  Това ще се види още в двубоя с Дунав, но изненада не е много вероятна.

Армейците са наблегнали и на друг важен за треньора аспект – изграждането на колективен дух и отборно съзнание. Преди 2 седмици Едуард Йорданеску заяви пред 7DF, че за него колективът и единството в съблекалнята са изключително важни и не иска в отбора му да има разцепление на групички.

Кондиционните треньори Томас Нойберт и Кирил Динчев също са свършили доста работа, най-вече с футболистите, с които не са играли много в мачовете на отбора от началото на сезона и новото попълнение Вилмар Джордан, за когото предстоят много важни дни на „Българска армия“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments