> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Жребий решава какво ще реже БФС в Разград – съдийски глави или Левски


Жребий решава какво ще реже БФС в Разград – съдийски глави или Левски

0
0
355

Дата: февруари 13, 2016

Очертава се съдията за най-важния мач през пролетта в „А“ група -този в Разград следващата неделя между „Лудогорец“ и „Левски“, да бъде избран с жребий, съобщава „24 часа“.

Това става ясно от настроенията както в двата клуба, така и в БФС. След скандалите в двата есенни мача на „сините“ с „Литекс“, след втория от които ловчанлии бяха извадени от елита заради напускане на терена, никой не искал еднолично да се наеме с определянето на арбитъра на двубоя, който може да предреши съдбата на титлата.

За да няма недоволни от двата лагера, логично е съдийската комисия да проведе публичен жребий между поне трима рефери. Най-вероятно е това да бъдат Николай Йорданов, Ивайло Стоянов и Никола Попов.

Бърза справка на мачовете, които тримата рефери са водили през последните години показва, че първите двама влизат в графата „разградски“. Йорданов и Сватбата често свирят дербитата на Лудогорец, а след тях отнасят и доста псувни от феновете на футбола у нас.

Никола Попов е един от съдиите, на които в БФС възлагат големи надежди, но въпросът е дали наистина ще има жребий за дербито Лудогорец – Левски, или ще чакаме да видим какво ще падне в Разград – някоя съдийска глава или отборът на Стойчо Стоев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments