> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Жорди с феноменален „син“ договор! Дойде на „Герена“ за 1 милион лева!


Жорди с феноменален „син“ договор! Дойде на „Герена“ за 1 милион лева!

0
0
128

Последното ново попълнение на Левски Жорди Гомез е подписал контракт, който изцяло съответства на визитката му до момента. 32-годишният испанец ще прибере 500 хиляди евро от „сините“ за 12-те месеца на договора си, който е за 1+1 години. Гомез вече е получил 200 бона в европейската валута при подписването в офисите на „Тодорини кукли“, а останалите 300 хиляди ще получи под формата на 12 заплати в размер на 25 хиляди евро всяка.

Според хора от „Герена“ Спас Русев вече е осъзнал отговорността да ръководи клуб като Левски. Той вече се отнасял много по-отговорно към задълженията си към „сините“ и  започнал с по-сериозните вложения. За това говори именно трансферът на Гомес, както и на румънеца Нелуц Рошу. За последния бе платена трансферна сума, като според различни информации става въпрос за между 100 и 200 хиляди евро, пише KotaSport.com. Русев присъства и на първия мач между Левски и Сутиеска, спечелен от българите с 3:1. Бизнесменът е бил убеден, че няма как да изгради силен отбор единствено със свободни агенти.

Както вече стана ясно, лично Спас Русев е водил преговорите за привличането на юношата на Барселона Жорди Гомес. Очаква се през следващите трансферни прозорци да бъдат привличани още футболисти от ранга на Гомес. Русев си е дал ясна сметка, че с едно влизане в групите на Шампионска лига или пробив в Лига Европа ще бъдат избити разходите по привличането на класни играчи. На „Герена“ пък са убедени, че новото отношение на собственика си, Левски го чакат доста по-светло бъдеще.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments