> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Жалки сини курви!


Жалки сини курви!

0
0
292

Публикувана на: май 17, 2016

Днес Левски трябваше да бъде изваден от „А“ група!

В БФС обаче е пълно с проститутки. Пардон, извинение към жениците, те работят честно и си изкарват парите. Тези на „Иван Асен“ са обикновени курви. Продават се за малко, гълтат надълбоко! Понякога дори не го правят за пари, а ей така от глупост! А по-страшно от глупава курва няма! Рано или късно ще те направи за смях.

Днес всичко що работи в БФС е смешно. Направо е жалко! От президента с лепената коса до чистачката с лепената метла. Боби, ти беше велик вратар някога! Боби, ти си пълен нещастник днес! Агитката на Левски преби няколко полицаи. Двама от тях са с комоцио. Това се случва за трети път. И решението е само едно – Левски вън от „А“ група. Като ЦСКА, като Локо Сф, като Литекс.

Да, ама как Левски да е вън, като целият син…е вътре, вътре, вътре на БФС-слугите. Лапат, смучат, гълтат, затворен цикъл, мама му стара! И няма излизане от него. Седнали кучетата на Кучев и измислили! Полицаите не били бити на стадиона, а извън стадиона. Някъде на границата. Абе, курви жалки, единственото ясно е, че за вас Левски е извън закона, а не полицаите извън стадиона. Ченгетата бяха потрошени на метър и половина от седалките. Това е в стадиона! Къртиха ламарини от вратите на стадиона, за да ги бият. Това е на стадиона!Точка! Останалото е…гълтане!

Бъдете мъже, бе! Бръкнете си в гащите, намерете топки (ама гледайте да са вашите) и решете! Какво толкова ще стане като веднъж Левски бъде наказан с това, което трябва. Извадете го от групата, нали лятото пак ще се върне във Висшата лига или каквото там се пръкне. Ама щели „сините“ да изпуснат Европа. Чудо голямо! Един Иртиш по-малко!

А сега – един срам повече! Ама къде в курви срам!?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments