> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Жалбата на ЦСКА поставя БФС и Първа лига в шах! „Червените“ объркват много лошо сметките на останалите кандидати за Европа?


Жалбата на ЦСКА поставя БФС и Първа лига в шах! „Червените“ объркват много лошо сметките на останалите кандидати за Европа?

0
0
471

ЦСКА ще подаде жалба срещу недопускането си до европейските клубни турнири, стана ясно по-рано днес от изявление на клубния сайт. Този акт на „червените“ обаче поставя в шах цялото първенство, защото докато казусът не бъде разрешен от КАС, на практика няма да е ясно кой роден отбор ще се присъедини към Ботев Пд в Лига Европа. Може да се случи така, че Левски да изиграе баража с Верея, а на старозагорци след това да се наложи да играят още един такъв мач срещу Локо Пд или Дунав, ако ЦСКА окончателно не бъде допуснат до Европа. Ако пък Верея срещне някой измежду смърфовете и русенци, изобщо не е ясно какъв би могъл да бъде следващият ход на БФС при положение, че жалбата на „червените“ бъде приета и на практика в баража е трябвало да играят Левски и старозагорци.

Положението е изключително взривоопасно и заплетено, като развръзката зависи изключително от това кога ще бъде подадена жалбата от „червените“. При такива ситуации арбитражният съд се събира бързо и взима скоростно решение, за да не влияе на крайното класиране. Всичко обаче е в ръцете на адвокатите на ЦСКА и кога те ще подадат жалбата си КАС.

Хаосът е пълен! Мястото на Левски в Европа не е сигурно?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments