> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Е, това не го бяхме виждали! Псуваш Гонзо, гонят те от стадиона


Е, това не го бяхме виждали! Псуваш Гонзо, гонят те от стадиона

0
0
187

Публикувана на: август 1, 2016

Двубоят между Пирин (Благоевград) и Черно море определено ще се помни дълго. И то не заради победата на моряците с 3:1. Причината е, че полицаите на „Христо Ботев“ снощи леко се престараха. Те задържаха фен на орлетата и го изгониха от стадиона, защото… псувал Гонзо, пише blagoevgrad-news.com.

Методи Дерменджиев бе дошъл да подкрепи любимия си отбор, но влезе в спор с полицаите и бе изведен, а поводът е повече от абсурден- скандиране срещу противниковия отбор. Така Благоевград се превърна в първия град, в който скандирането и емоциите по време на футболен мач са „незаконни“ и стават повод фенове да бъдат принудително извеждани от стадиона.

„Методи просто беше емоционален и викаше срещу гостуващия отбор, от кога да викаш по време на мач е престъпление.“, коментира свидетел на случката. Друг запалянко, оказал се на сантиметри от конфликта сподели, че полицаите не са имали основание да извеждат момчето, а един от униформените дори го обвинил, че му е посегнал.

“Ако беше посегнал на полицая, щяхме да видим, а това определено не се случи. Още повече, ако посегнеш на полицай със сигурност отиваш в ареста, а те просто го изведоха, така че мисля, че този път полицаите малко преиграха и решиха да се правят на силни.“, категоричен е свидетелят.

Вероятно този път униформените са решили, че трябва да докажат, че могат да се справят с един запалянко след като през май дружно избягаха под напора на феновете на същия стадион. Припомняме, че на 15 май запалянковците на Левски подгониха органите на реда, които за кратък период от време хукнаха да бягат.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments