> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Е това вече е ЦСКА! Обявиха новините на сезона!


Е това вече е ЦСКА! Обявиха новините на сезона!

0
0
222

Публикувана на: юли 10, 2016

Това лято новините ще са свързани с ЦСКА! Особено ексклузивните. Първата е, че двубоят с Удинезе на 23-и юли ще е със свободен вход! Никой и никога досега не си е позволявал подобно нещо, когато посреща италиански отбор. Втората – че клубът вече има генерален спонсор, при това сериозен.

„Идеята е, че ЦСКА има един дом и това е „Българска армия“. ЦСКА ще играе там, където е неговият дом. Всякакви други варианти не устройват нито нас, нито феновете. Всичко опира до г-н Кралев. Мачът срещу Удинезе ще се играе на „Армията“. За този мач г-н Ганчев прави жест към всички и пуска свободен ход. Очакваме стадионът да бъде пълен“, разкри Милко Георгиев в ефира на Diema Sport 2.

„ЦСКА ще има генерален спонсор, но нека го запазим в тайна за десетина дни. Такова е желанието и на споснорите. Има принципно съгласие, да. ЦСКА доказа и през изминалата година, след като отбор от В група спечелихме Купата на България, че Гриша Ганчев знае как да ръководи клуба. Фланелките на ЦСКА няма да са като рекламно пано – ще има генерален спонсор, но също и фирми, които ще подпомагат клуба по един или друг начин.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments