> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Е, не! Идиотите в агитката разплакаха Митрев! Героят изля цялата си мъка за Левски


Е, не! Идиотите в агитката разплакаха Митрев! Героят изля цялата си мъка за Левски

0
0
206

Вратарят Божидар Митрев, който се превърна в герой в баража с Верея, спасявайки решителната последна дузпа на старозагорци, едва удържаше сълзите си пред медиите след края на мача. Веднага след като изби удара на Пламен Колев Митрев спринтира към съблекалнята и разкри изключително емоционалната причина за това.

„Омразата, която видях в очите на хората – не на всички, разбира се – беше ужасна. По време на дузпите те ме обиждаха, обиждаха майка ми, която не е сред нас… Нека ме псуват, не е за първи, няма да е и за последен път.. Целият сезон беше една голяма мъка за нас, сигурно и затова завърши така. Тези хора не разбират какво ни е нас. Не мисля да си тръгвам от Левски, въпреки случилото се. Аз съм тук и ще се боря, както винаги съм го правил, ще оставям сърцето си на терена и там ще се боря за всичко. Винаги са ме обиждали, още като невръстен 20-годишен младеж. Дори тогава, когато бърках, ме изкарваха некадърен, въпреки младостта ми. А аз винаги съм влизал и съм пазил за Левски във важни мачове и мога да кажа, че никога не сме губили мач след моя грешка. Имам 50 мача за Левски зад гърба си и моите грешки винаги са се виждали, тези на другите не са били изкарвани на показ.

Две години играх в Шериф, в Молдова. Там, когато нещо станеше, първи виновни бяхме чужденците, защото взимахме най-големите заплати. В България виновни сме българите. Разбирам ги и чужденците, те са наемници – дават им се договорите, играят колкото могат и си тръгват. Ние обаче оставаме завинаги тук“, каза емоционалният Митрев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments