> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Е може ли, бе, Ганчев!? Вижте кой е бил на „Армията“!


Е може ли, бе, Ганчев!? Вижте кой е бил на „Армията“!

0
0
185

Публикувана на: юли 25, 2016

Гриша Ганчев има един голям проблем на „Армията“ – трябва да му кажат къде е! И по-точно да знае кои са хората, които са зад него. Защото изпуска своите шансове.

В събота едва в края на мача с Удинезе бе съобщена точната бройка зрители – 10 549 или нещо подобно. Но по-важното е, че въобще не бе казано кои са легендите на стадиона. ТЕЗИ, КОИТО СА ЦСКА!

Тогава в опозицията щеше да настане мълчание. Особено, когато чуят едно име – Димитър Якимов. За някои по-възрастни фенове на „армейците“, които също бяха на стадиона, то дори е по-важно от Христо Стоичков. ЗАЩОТО Е ДИМИТЪР ЯКИМОВ!

Най-великият български халф за всички времена бе в събота в официалната ложа и подкрепи ЦСКА! Даде да се разбере кой е ОРИГИНАЛЪТ! Защото щом зад едно ЦСКА са той, Стоичков, Пенев, Златната обувка Жеков, великият Пламен Марков и останалите, друго ЦСКА не може да има. Особено на Аерогарата!

За много от младите хора на стадиона Димитър Якимов е просто име от митологията. Затова ще им предложим едно видео, в което Митата прави Гаринча за смях. Това е все едно днес някой от петевата чета да направи Лео Меси за смях! На световно първенство! И то го прави така, че самите бразилци се смеят на знаменития Гаринча.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments