> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Етър вече мисли за Първа лига! Важен проект е готов


Етър вече мисли за Първа лига! Важен проект е готов

0
0
216

Публикувана на: януари 19, 2017

Ръководството на Етър (Велико Търново) е готово с проект за изграждане на осветление на стадион „Ивайло“, ако тимът влезе в Първа професионална лига. Това е най-важното условие за елита, на което „болярите“ засега не отговарят. Теренът бе изцяло подменен наскоро, като бе поставена и нова модерна лекоатлетическа писта. За осветлението ще се използват старите пилони, които са на достатъчна височина. Трябва само да бъдат подсигурени и поставени осветителните тела, пише „Тема спорт“.

„С реализираните три мащабни проекта до лятото на миналата година стадион „Ивайло“ се превръща във все по-добро място за спорт. Пистата е най-добрата в България за момента, тя е и най-новата. Изработват се проекти за осъвременяването на западните тренировъчни терени с малка лекоатлетическа писта и сектори за хвърляне. Необходимо е да се направят ремонти по южните трибуни, да се обнови осветлението на стадиона, за да отговаря на условията за провеждане на срещи от Първа лига, а това е единственото изискване, което все още не сме изпълнили. Имаме обаче внесен в министерството на спорта проект за ремонт“, коментира преди време директорът на ОП „Спортни имоти и прояви“ Петко Павлов.

В същото време новото ръководството на „виолетовите“ усилено работи по намирането на генерален спонсор на тима, чието лого да стои на екипите. Водят се разговори, но засега няма развитие. През 2017 година Общината ще субсидира клуба със 150 хиляди лева. При влизане в елита се очаква сериозно засилване и от страна на местния бизнес. От управата увериха, че проблеми от финансово естество през пролетта няма как да има.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments