> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Етър вече мисли за Първа лига! Важен проект е готов


Етър вече мисли за Първа лига! Важен проект е готов

0
0
65

Публикувана на: януари 19, 2017

Ръководството на Етър (Велико Търново) е готово с проект за изграждане на осветление на стадион „Ивайло“, ако тимът влезе в Първа професионална лига. Това е най-важното условие за елита, на което „болярите“ засега не отговарят. Теренът бе изцяло подменен наскоро, като бе поставена и нова модерна лекоатлетическа писта. За осветлението ще се използват старите пилони, които са на достатъчна височина. Трябва само да бъдат подсигурени и поставени осветителните тела, пише „Тема спорт“.

„С реализираните три мащабни проекта до лятото на миналата година стадион „Ивайло“ се превръща във все по-добро място за спорт. Пистата е най-добрата в България за момента, тя е и най-новата. Изработват се проекти за осъвременяването на западните тренировъчни терени с малка лекоатлетическа писта и сектори за хвърляне. Необходимо е да се направят ремонти по южните трибуни, да се обнови осветлението на стадиона, за да отговаря на условията за провеждане на срещи от Първа лига, а това е единственото изискване, което все още не сме изпълнили. Имаме обаче внесен в министерството на спорта проект за ремонт“, коментира преди време директорът на ОП „Спортни имоти и прояви“ Петко Павлов.

В същото време новото ръководството на „виолетовите“ усилено работи по намирането на генерален спонсор на тима, чието лого да стои на екипите. Водят се разговори, но засега няма развитие. През 2017 година Общината ще субсидира клуба със 150 хиляди лева. При влизане в елита се очаква сериозно засилване и от страна на местния бизнес. От управата увериха, че проблеми от финансово естество през пролетта няма как да има.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия