> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ето я истината за „7 дни спорт“! И тези ще се жалват от ЦСКА!?


Ето я истината за „7 дни спорт“! И тези ще се жалват от ЦСКА!?

0
0
232

Публикувана на: юли 29, 2016

„Вестник „7 дни спорт“ по никакъв начин не е нарушил законите на Република България при осъществяване на своята дейност“, пише днес главният редактор на медийката в отворено писмо до Бойко Борисов.

Това вече не се издържа! Наглостта, дори лясковската, трябва да е в някакви граници. Измамата, дори под шапката на Пеевски, трябва да е в някакви граници. При Юли Радков Москов граници обаче няма! Защото още, когато за няколко сребърника изръси, че „Делян Пеевски е единствената жертва на модела „КОЙ“ и никой няма право да го обвинява“, този човек разкри всичко.

Но да се върнем на вестник „7 дни спорт“. Той не бил нарушавал законите на Република България!? Е тук вече можем да поспорим. Защото в сравнение с ЦСКА, вестник „7 дни спорт“ е не национален, а интернационален бандит. ЦСКА на Лупи, че дори и ЦСКА на Гърнетата са нищо, в сравнение с онова, което е „7 дни спорт“ на Москов! 14-те милиона задължения към държавата са поне три пъти по-малко от натрупаното от вестника през годините. Като кражба, като неплатени данъци, като покрити осигуровки, като завлечени служители.

Тъй като напоследък трудно пълни вестника си с нещо качествено за четене, в понеделник г-н Москов може да използва две от празните си страници и да отговори на няколко въпроси:

  1. Какъв беше ангажимента му към Гърнетата, срещу 10-те хиляди лева, които получаваше от ЦСКА-кетъринг? Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  2. Какъв план срещу Бойко Борисов обсъждаше с Местан, неговата Мариана, Делян и още двама души. Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  3. Рекетирал ли е министри за пари? Какво ще каже за една схема с министър Нейков и наша спортна федерация? Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  4. С колко точно пари в последните 20 години е измамил държавата? Още ли осигурява работниците си на минимални пари, а крие от данъчните, че им дава други? Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  5. Колко човека са осъдили „7 дни спорт“ в последните години и ЗАЩО!? Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  6. Кой му нареди и срещу какво след един мач Левски – ЦСКА да напише, че Иван Бандаловски и вратарят Черни са продали мача? Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  7. Мина ли 20 броят на завлечените от него бивши журналисти на вестника, на които дължи заплати, хонорари или други неща? Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  8. Събирал ли е ръководния състав на вестника преди време с думите: „Забранявам каквото и да било да се пише срещу превръщането на Литекс в ЦСКА. Не ни интересува с лиценза на Нефтохимик или на Розова долина ще играят! За момента най-хубавото нещо И ЗА НАС е Гърнетата да фалират клуба и Гриша Ганчев да направи Литекс ЦСКА! Ако някой напише нещо срещу това е уволнен!“ Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  9. Измама на държавата ли е факта, че в момента се получават пари на ръка от „спонсори“ и се заобикаля закона, по силата на който, сметките на „7 дни спорт“ са запорирани, заради големи задължения? Ако не отговори, ще го направим ние. ЗАЩОТО ЗНАЕМ!
  10. Държи ли го Делян Пеевски за топките, заради многохилядните дългове на „7 дни спорт“ към печатницата н Корпулентния?

ТОВА СА САМО ПЪРВИТЕ 10 ОТ 100-ТЕ ВЪПРОСА, КОИТО ИМАМЕ КЪМ „7 ДНИ СПОРТ“! СЛЕД КАТО ГИ ЗАДАДЕМ, ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ПУБЛИКУВАМЕ И ОТГОВОРИТЕ. НАДЯВАМЕ СЕ ДА НИ ГИ ДАДЕ САМИЯТ Г-Н МОСКОВ!

ПП: Г-н Москов, още ли ходите да киснете под онзи балкон в „Младост“, дето живее еди треньор!?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments