> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ето я истината за анкетата, заради която ЦСКА потърси сметка от БНТ


Ето я истината за анкетата, заради която ЦСКА потърси сметка от БНТ

0
0
324

Публикувана на: юли 11, 2016

В БНТ са царе на тъпия въпрос. Така е още от времето, когато Крум Савов пита Стоичков при завръщането на легендите от световното в Щатите: „Ти на такава кола мислел ли си, че ще се возиш“? А по онова време Ицо беше световна звезда, цяла Катлуня се търкаляше в краката му, а Хосе Крерас го возеше на личния си самолет.

Тази неделя мита за БНТ-тъпологията бе събуден от някакво надъхано репортерче. То попита на стадион „Локомотив“ Бойко Борисов как ще коментира факта, че в анкета на БНТ Васил Божков се ползвал с над 80 процента подкрепа сред феновете на ЦСКА!

Тук вече не говорим за тъпота, а за манипулируема тъпота. Утре този същия ще сложи 300 грама тротил в микрофона и ще се взриви където му кажат. Защото така гласували в анкетата на БНТ!

А нея най-лесното нещо е да я манипулираш.

Доказа го експериментът на 7DniFutbol.bg. В сайта на БНТ от два дни има анкета „Кой ще е новият шампион на България“. Днес направихме 3 фалшиви регистрации. Дадохме два гласа за ЦСКА  един за „Друг отбор“. При първото ни гласуване за ЦСКА бе отчетено, че 100 процента от гласувалите подкрепят „армейците“! После гласувахме за „Друг отбор“. И чудо – шансовете станаха 50:50. След това дадохме още един вот за „армейците“ и този път чудо нямаше – 67:33 процента в полза на столичани.

Обяснението е, че този сайт на БНТ не го чете никой. За анкетата му да не говорим. Щом за два дни тя събира три гласа, и то фалшиви, колко му е на въпроса за Ганчев и Божков да се регистрират всичките 4 поддръжници на „оздравителите“ и да бият с 80 процента единственият реален потребител в анкетата, гласувал за Ганчев!?

ПП: Хубаво е след декларацията на ЦСКА г-жа Лафчис да излезе и да каже колко точно човека са гласували в анкетата. И ако наистина са 5, откъде накъде нейният тапешник ще прави от това национален проблем пред премиера?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments