> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ето това искаха на Армията! Ветераните на ЦСКА се обединяват


Ето това искаха на Армията! Ветераните на ЦСКА се обединяват

0
0
202

Публикувана на: август 17, 2016

Ветераните на ЦСКА са на път най-накрая да спрат отколешните си различия и да се обединят под „червеното“ знаме. По време на мача с „Нефтохимик“ (5:1) много от тях лично говориха с Христо Стоичков. Кавалерът на „Златната топка“ и акционер в клуба им обясни: „Имаме нужда от всички. Само обединени ще сме отново толкова силни.“

Димитър Пенев, треньор №1 на века, дори призна, че вероятно ще влезе в управителния съвет. Но ще остане като шеф на ветераните. През годините много от именитите футболисти на най-успелия клуб не са си говорили. След срещите със Стоичков всичко това ще спре. Заедно на мач ще ходят Петър Жеков и Димитър Якимов, Георги Димитров и Георги Велинов, Димитър Пенев и Аспарух Никодимов. Вън от групата остават само малцината ветерани, подкрепящи новосъздадения четвъртодивизионен клуб ЦСКАерогара.

До дни се очаква ръководството на ЦСКА да обяви новата управленска структура. До този момент са ясни постовете на Христо Янев като старши треньор и Пламен Марков като спортно-технически директор. По време на визитата си на стадион „Българска армия“ Стоичков говори и с двамата. Беше и в съблекалнята на ЦСКА, за да поздрави отбора за победата.

„24 часа“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments