> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ето кога почва строежът на новия „Българска армия“ – Инджов обяви и други големи планове


Ето кога почва строежът на новия „Българска армия“ – Инджов обяви и други големи планове

0
0
234

Публикувана на: януари 14, 2017

ЦСКА е в готовност да стартира пълната реконструкция на „Българска армия“ още през тази година. Клубът на практика ще изгради нов стадион, като ще действа сектор по сектор. Вече е изготвен предварителен проект, но строежите няма как да започнат, преди „червените“ да получат базите за дългосрочно ползване.

ЦСКА обаче е близо до договорка, след като правителството реши да промени статута на „Българска армия“ и Панчарево.

Очаква се най-късно през април клубът да сключи публично-частно партньорство с „Национална спортна база“.

След това трябва да измине известен период за оформяне на документацията и ЦСКА ще може да действа на пълни обороти. Дотогава клубът ще стегне допълнително и базата в Панчарево, която също предстои да бъде изцяло променена.

В момента ЦСКА изчаква няколко процедури около официалната промяна в статута на базите. Те ще станат частна държавна собственост, а не публична такава, както досега. Това ще позволи на клуба да сключи партньорство за дългосрочното им ползване с новия им стопанин „Национална спортна база“.

„Очакваме Панчарево да е готово за използване през пролетта и отборът би трябвало да се завърне там в близките два-три месеца. Има още неща за довършване, но ще се справим. И досега направихме много по базите, така че няма да отстъпваме, а продължаваме по същия начин. Знаете, че имаме амбициозни цели в това направление“, каза пред “Тема Спорт“ един от акционерите в ЦСКА Юлиян Инджов.

„Аз стоя встрани от отбора, помагам както мога, само със строителните дейности. Разбира се, надявам се на максимално добро представяне през пролетта“, коментира още Инджов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments