> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ето защо сектор „А“ още няма козирка! Срокът и цената са шокиращи


Ето защо сектор „А“ още няма козирка! Срокът и цената са шокиращи

0
0
382

Публикувана на: октомври 28, 2016

Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ ще струва около 4 милиона, а срокът за изграждането й е половин година. Това обяви Спас Русев, който след като взе Левски обяви, че козирката ще бъде сложена до края на календарната година, както и ново информационно табло.

„Действително казах това за козирката, и смятам, че е приоритет №1. Секторът, по начина, по който е изграден, няма хидроизолация, и ако не се покрие, ще има големи загуби. Но се оказа, че изграждането на козирка не е толкова лесно, колкото опъването на чадър. Това е сложна, огромна конструкция, тежи 600 тона, виси над главите на близо 10 000 човека, и не може да се правят компромиси. Технологичното време за изграждането е шест месеца. Дилемата беше, ако трябва да я монтираме сега, да затворим стадиона и да пренасочим мачовете на друг стадион. Обсъдихме тези неща, конкурсът за подизпълнител е приключен. Това е един от моите приоритети. Понякога моите желания са по-големи от това, което може да се случи. Козирката освен сложно е и доста скъпо съоръжение, ще струва около 4 милиона лева. Същото е по отношение и на таблото. Искахме да сменим и цялата LED-система. Трябваше да бъдем сигурни, че избираме най-доброто.“

Футболисти или козирка? „Трябва да се намери балансът и трябва като приоритет да бъде подсигуряването на клуба. Защото иначе ще има несигурност и обезсмисля влизане в Европа“, каза Русев пред „Дарик“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments