> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ето го решението на Люпко за селекцията! Това трябва да направи Левски за Майстора


Ето го решението на Люпко за селекцията! Това трябва да направи Левски за Майстора

0
0
252

Публикувана на: октомври 17, 2016

Зимната селекция на Левски ще включва привличането на двама атакуващи футболисти. За такива настоява треньорът на „сините“ Люпко Петрович. През септември на „Герена“ се подсилиха с Илиян Мицански, но до момента той не оправдава очакванията. Причината е, че последният му официален двубой, преди да пристигне в тима, бе през октомври 2015 година за корейския Сувон. Така за върха на атаката „сините“ често са само с Бабатунде Адениджи. Другата опция пред треньора е 17-годишният Станислав Иванов. Той обаче напоследък не попада в групата за официалните двубои.

Левски със сигурност ще се опита да вземе плеймейкър. В момента в състава липсва типична десетка. На този пост може да играе Антонио Аниете, но според Петрович той е по-полезен на фланга или на върха на атаката. Божидар Краев пък от доста време е изтеглен по-назад.

Новият главен скаут на клуба Георги Чиликов вече обяви, че Левски следи играчи от първенства, които приключват до Нова година – на това описание отговарят бразилското, както и тези в Скандинавия. Той посочи, че е много малко вероятно клубът да се подсили с български футболист.

„Тема Спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments