> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ераносян отсече: Ще играе само този, който се раздава


Ераносян отсече: Ще играе само този, който се раздава

0
0
3324

Публикувана на: януари 28, 2017

Старши треньорът на Локомотив Едуард Ераносян говори пред клубната телевизия след равенството 1:1 в контролата срещу ФК Словачко.

„Жалко, че първото полувреме имахме много грешки, второто полувреме бяхме по-добре. Имахме замисъл, играехме много по-бързо и с по едно докосване. Единственото, което искам от играчите в тези контроли, е да играят. Не ме интересува резултата. Искам да видя това, което искам от тях, да го изпълняват. Във всяка една контрола изпробваме различни варианти и в защита, и в центъра и в нападение. Искам от футболистите да не бъркат елементарни топки и да не се мъчат сами да решават мача. Това не е индивидуален спорт. До края на подготовката всички играчи ще имат еднакъв шанс и еднакви минути в контролните срещи. Тези, които са показали след тези шест мача, че изпълняват това, което искаме, ще започнат да играят в началото на пролетта“, каза Ераносян.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaЕдуард ЕраносянЛокомотив Пловдив

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments