> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Емил Данчев за ФК Аерогара: Да си правят отбор, щом искат, но той няма нищо общо с ЦСКА


Емил Данчев за ФК Аерогара: Да си правят отбор, щом искат, но той няма нищо общо с ЦСКА

0
0
303

Публикувана на: август 2, 2016

Бившият директор в ЦСКА и настоящ футболен агент Емил Данчев даде интер­вю за „Тема Спорт“, в което говори за младите таланти в отбора, стра­тегията на ръковод­ството, както и плано­вете на група ентусиас­ти да си направят клуб с име ЦСКА в четвърта дивизия. Данчев присъ­ства на контролата с Удинезе, когато зае мяс­то във ВИП ложата на „Армията“. След това изгледа и двубоя със Сла­вия от първия кръг на първенството.

Г-н Данчев, какви са впе­чатленията ви от играта на ЦСКА в контролите и в първия официален мач със Славия?
– Отборът стои доста добре, дори надхвърли очаква­нията ми. Вижда се, че има по­тенциал. Нужно е още малко време на спортно-техничес­кото ръководство, за да си наложи изискванията. Но ясно се вижда, че в ЦСКА мирише на футбол. Гледахме доста отбори в първия кръг на Пър­ва лига и поне аз не видях друг състав, който да покаже по­добна игра на тази на ЦСКА. Тимът се представя над мои­те очаквания, като се има предвид, че беше сглобен пре­ди месец-два. За толкова кратък период не може да се направи отбор.

Като че ли отличителната черта в ЦСКА вече ще бъде на­лагането на млади футболис­ти, което през последните го­дини беше занемарено?
– Доколкото имам инфор­мация, това е стратегия на ръководството. Вижда се, че треньорът Ицо Янев е човек, който обича да работи с младите и е в състо­яние да реализира такава стра­тегия. Нужно е време, за да се подобри още играта и за да се постигат постоянно добри ре­зултати. Но вярвам, че този момент ще дойде и по-големи­те европейски клубове ще на­сочат погледи към ЦСКА.

Кои футболисти се отли­чиха в първия кръг със Сла­вия?
– Очевидно е, че Диого Виана направи изключително си­лен мач. Това със сигурност няма да е последният впечат­ляващ двубой за ЦСКА.

А какво е мнението ви за по-младите момчета като Стойчо Атанасов, Божидар Чорбаджийски и Кирил Десподов?
– Чорбаджийски върви от мач на мач все нагоре. Трябва му още опит, но има изключи­телно много потенциал. И ако продължава по същия на­чин, смятам, че в скоро време ще се говори доста повече за него. Кирчо Десподов го поз­навам от дете, той има изключителни за възрастта му качества. И на него му е нужно време, за да се адаптира, а и мисля, че трябва да подчини играта си на отбора. Но като цяло по­тенциалът в ЦСКА е доста обещаващ.

За Стойчо Атанасов как­во можете да кажете?
– Хайде да не прекалявам с индивидуалните оценки на иг­рачите, стига толкова.

Добре, какво е мнението ви за проекта ЦСКА 1948, който се готви за участие в четвърта дивизия?
– Всеки може да прави, как­вото му душа поиска. Проб­лемът е, че няма опорни пунк­тове, по които един новосъз­даден клуб може да се яви ка­то наследник на ЦСКА. Няма нищо лошо, щом искат да си правят отбор с име ЦСКА. Но липсват много основания, за да се сметне един нов клуб за наследник на ЦСКА.

И дежурният въпрос за финал – има ли нещо ново около Димитър Бербатов?
– Още е рано да говорим (смее се).

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments