> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Екс-национал се разминал с фантастичен трансфер – останал на косъм от Арсенал и Ман Сити


Екс-национал се разминал с фантастичен трансфер – останал на косъм от Арсенал и Ман Сити

0
0
178

Публикувана на: май 26, 2017

Бившият национал на България и полузащитник на Амкар (Перм) Георги Пеев заяви в интервю за вестник Известия, е могъл да се окаже не в клуба от Перм, а в Арсенал (Лондон). Но не само това, от него са се интересували Манчестър Сити и други отбори.

„Привържениците може и да не повярват, но аз можех да попадна не в Амкар, а например в Арсенал Лондон, казва Пеев. Имаше интерес, аз общувах с агент от Англия, но до преговори между клубовете не се стигна. Две години и половина след това аз подписах с договор с Амкар. Имаше предложения и от Манчестър Сити още до момента, в който не бяха започнали да купуват топ-звезди, нямаха тези богати спосори. Дарби Каунти и други по-средни отбори също се интересуваха от мен. Но не съжалявам, че се оказах в Амкар и прекарах там толкова много години. В Перм получих любовта и уважението на феновете. А мене това ме устройваше“.

Също така той добавя, че Спартак (Москва) заслужено е станал шампион на Русия, но пък е очаквал много повече от Зенит (Санкт Петербург).

„Разбира се, че следя първенството на Русия. Смятам, че през първия месец след зимната пауза най-добре от всички се представяше Урал. Екатеринбургци направиха никак не лоша победна серия. Обратно при Амкар- играеха добре в първата част от сезона, а точно преди края- не много добре. Очаквано Спартак е на първо място. Червено-белите показват много добър футбол и заслужиха шампионската титла.

„Да си призная, предполагах, че Зенит ще бъде по-силен, но питерци показват недостатъчно качествена игра. А в състава на синьо-белите са събрани най-добрите футболисти на Русия и затова очаквах повече от тях. Сега те не играят на шампионско ниво, за разлика от Спартак, обясни виждането си за първенството на Русия Георги Пеев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments