> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ексклузивно! ЦСКА трябва да напусне Армията“, ако падне правителството


Ексклузивно! ЦСКА трябва да напусне Армията“, ако падне правителството

0
0
153

Публикувана на: ноември 8, 2016

ЦСКА в даден момент може да се окаже един от най-големите потърпевши от падане на правителството на Бойко Борисов! Припомняме, че премиерът обеща да хвърли оставка, ако Цецка Цачева не спечели балотажа за президент.

Както е известно летните драми на ЦСКА с базата бяха разрешени от министър Красен Кралев след пряката намеса на Бойко Борисов. Тогава състезаващият се в Първа лига ЦСКА на Христо Стоичков и Гриша Ганчев бе допуснат да тренира и играе на „Българска армия“, след като преди това министър Кралев развали договора за концесия с дружеството, управлявано от синдик Дора Милева.

След тази развръзка, ЦСКА играе на „Армията“ благодарение на устно споразумение с Красен Кралев  до края на 2016 г. В началото на следващата година пък трябва да мине търга за концесия, който да направи ЦСКА законен наемател на „Армията“ за 30 години.

И тук изниква големия проблем. При падане на правителството, трябва тепърва да се назначава служебен кабинет. Спорно е обаче дали той може да бъде назначен от Росен Плевенлиев или трябва да се изчака встъпването в длъжност на новия президент. След това идва служебен министър, който обаче едва ли ще се ангажира с търг за „Армията“.

Има още един голям изборен проблем за ЦСКА, но за него очаквайте подробности в следващите дни.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments