> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ексклузивно от Гриша Ганчев! Вижте въпросите му към Борислав Михайлов


Ексклузивно от Гриша Ганчев! Вижте въпросите му към Борислав Михайлов

0
0
262

Публикувана на: юни 28, 2016

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев излезе преди малко с призив към феновете на ЦСКА. Поне това се появи на страница, която с доста голяма достоверност претендира да е официална на бизнесмена. Посланието му е към ултрасите, които утре се събират на мащабен протест на „Орлов мост“ в култов час – 19,48!

От страницата става ясно, че за Ганчев големият виновник за случващото се около ЦСКА и най-вече поставянето на „червените“ в пълно безвремие, виновни са БФС и Борислав Михайлов. Ганчев дори се съмнява, че Боби се е взел на по-сериозен фактор от Бойко Борисов, след като неглижира думите на премиера.

ВИЖ СТРАНИЦАТА НА ГРИША ГАНЧЕВ И ПИСМОТО МУ – ТУК

Преди малко ме информираха, че привържениците на ЦСКА организират утре протест в София.
Разбирам ги какво им е, дано си дават сметка и на нас какво ни е.
В момента последното, което е необходимо на ЦСКА са ексцесии, напрежение и т.н.
Но щом вече има организиран протест, то нека той да насочи правилните въпроси към правилните хора.
А моите въпроси са вярвам като вашите: 1. Как г-н Михайлов е винаги болен, когато ЦСКА поиска среща с него и винаги здрав, щом предстои пътуване в чужбина? 2. Държавата БФС над държавата България ли е, та думата на премиера е нищо за Борислав Михайлов и БФС все още няма становище по въпроса „ЦСКА“? 3. Борислав Михайлов ли управлява БФС или е станал заложник на един порочен корупционен модел, диктуващ решенията му? 4. Как БФС смята да стартира първенството, при положение, че 25 дни преди старта му не е ясен нито състава на групата, нито програмата и? 5. Нарочно ли БФС бави становището си по въпроса с ЦСКА, за да ескалира напрежение, от което полза ще имат хора, целящи дестабилизиране на държавата? 6. Г-н Михайлов, кога ще ви позволи времето и здравето да организираме открит разговор с вас в присъствието на фенове на ЦСКА, за да се разбере веднъж завинаги истината за клуба? 7. Не смятат ли в БФС, че отнасяйки се по този пренебрежителен начин към решимостта на премиера Борисов да се реши казуса „ЦСКА“, може да откажат държавата от желанието и да помага по-сериозно на футбола, каквито признаци наблюдаваме в последната година?

8. Г-н Михайлов, кога ще отговорите на едни други 8 въпроса, поставени ви от легендарния №8 Христо Стоичков?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments