> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ексклузивно: Ганчев пробва да спаси ЦСКА с Бербатов, Божков е проблем


Ексклузивно: Ганчев пробва да спаси ЦСКА с Бербатов, Божков е проблем

0
0
298

Дата: юни 21, 2015

Гриша Ганчев не само не се е отказал от ЦСКА, но и упорито работи по плана си, който да остави клуба в „А“ група, научи 7DniFutbol.bg.

За момента единственият проблем на олигарха е…Васил Божков! Двамата трябваше да вземат клуба заедно, като собственикът на „Еврофутбол“ се ангажира да купи лиценза на Литекс, след което да го прекръсти на ЦСКА София. В крайна сметка на софийският мултимилионер му се досвидя да даде 8 милиона, за да се реализира проекта и Божков реши да върви по друг път – ЦСКА в „А“ окръжна група! Идеята на бизнесмена е да сложи ръка на апетитния парцел в Борисовата градина, където да стартира мащабно строителство в 4-те години в които клубът ще крета по нискоразрядните дивизии.

Точно този план на Божков кара Ганчев да бъде внимателен. Ако ловешкият бизнесмен се сдружи с Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков, той ще се конфронтира тотално с хазартния олигарх, което може да му донесе доста негативи. Въпреки притесненията си от Божков, обаче Ганчев продължава да работи по спасителния план и в момента. Тези дни имаше среща между Гришата и неговия комшия в Бояна Димитър Бербатов. Идеята на Ганчев е Бербатов да реализира плана си за своя футболна академия в Борисовата градина, а не на „4-ти километър“. Това ще доведе доста инвеститори в ЦСКА, а и самият Митко ще се ангажира по-сериозно с „армейците“.

Експресно ще бъде разрешен и проблема с генерален спонсор на „армейците“. И двата досегашни контракта на Литекс – с „МТел“ и „Грейт уол“ ще се пренесат в Борисовата градина. Освен това се предвижда ЦСКА да получава бонуси и от всеки продаден автомобил със съдействието на клуба.

В основата на схемата „Ганчев“ е намерението му да превърне ЦСКА в реално работеща фирма. Затова и предложение да поеме оперативното и управление е получил преди броени часове добре познат във футболните среди бивш директор в наше външно-търговско предприятие, занимавал се и с експорт на автомобили.

Самият Ганчев пък е имал нееднократно разговори и с министър Кралев. Гришата вярвал, че ако овладее ЦСКА на Манджуков и Инджов, този клуб ще получи базите, а не новото отроче на Васил Божков.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments