> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ексклузивно! Бербатов ли ще изхвърли пияницата Боби от БФС?


Ексклузивно! Бербатов ли ще изхвърли пияницата Боби от БФС?

0
0
270

Публикувана на: октомври 9, 2016

Май иде края на пиянско-безделното футболно съществуване наа Борислав Михайлов. Дните на най-провалената перука в историята на футбола изглеждат преброени. Футболната ни опозиция си намери знаме, което изглежда ще развее съвсем скоро!

Димитър Бербатов!

Това е името, около което са се обединили едни от най-големите футболни протестъри. Те са имали дори среща с импресариото на Бербатов – Емил Данчев. Изчаква се до зимата да се види ще си намери ли Бербатов отбор през януари. Ако това не стане, натискът срещу Михайлов ще се превърне в откровена война.

Самият Митко, ако си спомняте, се оттегли навремето от националния отбор с думите: А ако искате един ден да оправим футбола ни, обадете ми се!

Неговата закана дава надежда на едни от най-влиятелните футболни хора в държавата. Те са бесни от превръщането на БФС в личен делиормански вилает на Кирил Домусчиев. От това страдат ЦСКА, Левски, Славия, Ботев…всички!

Бесен на Михайлов е и премиерът Бойко Борисов. През лятото Боби, съветникът му от ДПС Камен Костадинов и друга тяхна креатура – облизващият се за премиер Атанас Фурнаджиев, едва не взривиха държавата, изкарвайки феновете на ЦСКА на улицата. Целта им бе да се стартират протести срещу Бойко Борисов. Още тогава в тесен кръг генералът е издал нареждане: Търсете му заместник!

Футболните протестъри смятат, че ноември и декември не са подходящи месеци за революции, затова ще стартират атаката си срещу Михайлов начисто догодина. И Боби ще се хване за главата като разбере кой тръгва срещу него! Целта е той не само да бъде свален, но и назидателно вкаран в затвора. Затова и вече се събират доказателства за финансовите му прегрешения на „Иван Асен“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments