> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Едо със сензационно изказване за Тунчев и Роберт! Затвори устата на критиците си


Едо със сензационно изказване за Тунчев и Роберт! Затвори устата на критиците си

0
0
197

Публикувана на: януари 26, 2017

Ден преди първата контрола на Локо (Пд) през тази зима – днес от 15:00 часа с Каисар, треньорът Едуард Ераносян заяви, че селекцията при „черно-белите“ може да се счита за приключила.

„Имах няколко варианта, с които исках да подсиля състава, но по една или друга причина набелязаните играчи няма да могат да дойдат. Така че, да, мога да кажа, че селекцията при нас приключи. Разполагам с достатъчно играчи, с които мисля, че ще можем да изпълним целите на отбора“, каза Ераносян пред „Меридиан Мач” по телефона от Турция.

По повод това, че Христо Крушарски е недоволен от привличането на ветерани, вместо да се залага на младите, Едо обясни:

„Още преди първата тренировка обявих, че не деля играчите си нито според възрастта, нито според цвета на косата. Важно е кой какво показва на терена. Може обаче да сте спокойни, че нямам планове да разчитам основно на Александър Тунчев и Роберт Петров. Те имат достатъчно класа да ни помогнат, когато се наложи и ще го направят много по-добре от 90 процента от защитниците, които в момента може да вземем. Освен това се намират в отлично кондиционно състояние. Младият Ивайло Марков има голямо бъдеще пред себе си и аз ще го следя внимателно. Когато обаче реших да го преотстъпим, очаквах, че Александър Барт ще удържи на думата си и ще дойде при нас. След това бе късно да се отмятам от решението си“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments