> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Евала на Хубчев! Бивши съотборници чакат промяната от новия селекционер


Евала на Хубчев! Бивши съотборници чакат промяната от новия селекционер

0
0
263

Публикувана на: октомври 9, 2016

Бившите национали Даниел Боримиров и Петър Александров, които са и медалисти от световното в САЩ през 1994 г., обявиха, че трябва да има повече позитивна нагласа към националния тим. Те се обединиха около мнението, че новият селекционер и бивш техен съотборник Петър Хубчев има потенциала да внесе нужната промяна.

„Чест му прави на Хубчев, че прие националния в тежък момент, така показва, че има характер и да се докаже в този труден момент. Ще се опита да стабилизира отбора”, каза Боримиров в предаването „Спортна треска” по БНТ1.

„Всеки един футболист чете и слуша какво излиза по медиите. Трябва да сме по-положителни и търпеливи. България ще започне прави крачка по крачка да излиза от това положение. Заедно можем, като сме по-положителни в оценките си”.

„Ние нямаме нищо по-добро, това е материалът. Предстои много работа. Усъвършенстване от самите футболисти. Националната фланелка за мен е една светиня, всеки който я облече, трябва да покаже, че я заслужава”, добави той.

„Липсват играчите, които играят в първите отбори в Европа, такива нямаме в момента. Хубчев иска да промени нeщо. Дано ние, вие и цяла България му помага. Само така може да излезем от това блато”, коментира Александров.

„Трябва да сме по-оптимистични, да си помагаме. Сигурен съм, че имаме футболисти, с които националния отбор може да се придвижи напред”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments