> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дунав отговори на лудогорци, шефовете ще са „безкомпромисни“ с вандалите


Дунав отговори на лудогорци, шефовете ще са „безкомпромисни“ с вандалите

0
0
2083

Публикувана на: март 21, 2017

Ръководството на Дунав излезе с декларация в отговор на феновете на Лудогорец, които поискаха достъпът на привърженици на русенци до трибуна „Моци“ в Разград да бъде ограничен. Ето какво написаха от Дунав:

„Дунав не подкрепя и осъжда хулиганството, като прояви, съпътстващи футболните срещи. Както неведнъж сме заявявали, подобно поведение не помага на клуба, на отбора и на неговото представяне.

ФК „Дунав“ благодари за безрезервната подкрепа, която получава от своите фенове, но вече плати и немалка цена за несъобразителни прояви на някои от тях. Поради това отново сме категорични, че при при доказване на подобни изяви от страна на наши привърженици, ще сме безкомпромисни. Във връзка с това ще изискаме и всички налични видеозаписи и снимкови материали по този въпрос.

Това заявяват от Управителния съвет на русенския футболен клуб във връзка с разпространената декларация от ОФК „Лудогорец“. В нея феновете на разградския клуб обвиняват русенски запалянковци във „вандалски акт, при който са запалени шалчета на „Лудогорец“ по време на срещата между двата отбора.

Благодарим още веднъж на колегите ни от ФК „Лудогорец“ за съдействието за провеждане на т. нар. ни „домакински срещи“ в Разград, тъй като това е възможно най-добрия вариант до завършване на ремонтните дейности на Градския стадион в Русе. Надяваме се фирмата – изпълнител да изпълни поетите ангажименти и да приключи по-скоро, за да може най-сетне да се завърнем у дома. Така и повече наши фенове ще имат възможност да се насладят на футбол от най-високо ниво в България такъв, какъвто демонстрират и нашите футболисти“, заявиха още от ръководството на Дунав.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments