> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дунав не спира да мечтае! Следващата цел е Лига Европа в Русе!


Дунав не спира да мечтае! Следващата цел е Лига Европа в Русе!

0
0
320

Публикувана на: април 24, 2017

Дунав Русе направи равен с втория Левски на Терена“ (1:1), Дунав Русе победи лидера и шампион Лудогорец в Разград (1:0). И всичко това в рамките само на 12 дни, като през това време подчини и Черно море на Гонзо (1:0). Отличното начало на плейофите прати дракони­те на четвърто място, което може да даде право на бараж за Лига Европа със седмия. До то­зи развой ще се стигне, ако разградчани спечелят и Купата на България, след като титла­та им вече е сигурна на 99 про­цента и само предстои да бъде подпечатана.

Интересът към Дунав расте лавинообразно и пропорционал­но на страхотното предста­вяне на новака, който бе срав­нен с Лестър и неговата при­казка във Висшата лига от пре­ди година. С русенци вече се съ­образява всеки. Те се превръ­щат във фактор!

В петък Дунав ще запише още една важна страница в най-новата си история. След 25 години тимът отново ще домакинства в своя дом в ели­та. Драконите се завръщат в Русе. От 17:30 часа те прие­мат Локомотив Пловдив, след като досега през кампа­нията играеха в Разград. Градският стадион в крайду­навския град вече е напълно готов и днес Лицензионната комисия към БФС трябва само да напише „да“. Съоръжение­то разполага с 12 000 места, изцяло нов терен и за първи път в своята история е с ос­ветление. 5000 души е мини­мумът, който се очаква в петък, а надеждите са двойно повече публика.

В клуба вече мислят и с ня­колко хода напред. Да, за евен­туално участие в Европа не говори никой, но всеки мечтае. Защо­то човек е толкова голям, кол­кото големи са мечтите му. А Дунав показа, че неговите са смели и безгранични. Ръковод­ството иска, ако тимът все пак успее да се класира за евротурнирите, да приеме съперниците си в Русе.

„В момента стадионът ни не отговаря на условията за евротурнирите, но ако се класи­раме, ще направим постъпка. Ако не се случи, варианти са „Васил Левски“ в София и „Лудо­горец Арена“ в Разград“, разкри пред „Тема Спорт“ президентът на Дунав д-р Симеон Симеонов.

Той обаче подчерта след ре­мито на „Герена“, че клубът все още не е готов за такова голя­мо предизвикателство.

„Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments