> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

До 14 дни дават отговор на Ганчев какво следва с ЦСКА!


До 14 дни дават отговор на Ганчев какво следва с ЦСКА!

0
0
226

Дата: септември 24, 2015

Делото по обявяване на ЦСКА в несъстоятелност вече официално е в ход. Магистратите от Софийски градски съд дадоха ход на делото и по този начин в близките дни трябва да стане ясно дали най-успешният български футболен клуб е платежоспособен, или трябва да бъде управляван от държавен наместник – синдик. Срокът, в който магистратите трябва да кажат тежката си дума, по закон е 14 дни. Именно това е периодът, в който експерти трябва да дадат мнението си дали ЦСКА може да се разплаща по милионите си дългове, или ще трябва управлението на клуба да бъде поето от синдик.

Заседанието на Софийския градски съд, което трябва да се произнесе по процедурата за несъстоятелност на ЦСКА, започна точно в 15.00 часа. В съдебната зала влязоха представителите на двете страни – ПФК ЦСКА АД и пернишката фирма „Юнис“, както и съдебният състав. Изненадващо на медиите бе съобщено, че заседанието ще е закрито за журналисти. Предварително бе обявено, че делото ще бъде отворено за медии, но в последния момент по желание на някоя от страните по него, то бе закрито.

ЦСКА е представляван от четирима адвокати. Делото е възобновеното производство по жалбата на пернишката фирма „Юнис“ от лятото на 2013 г., която по времето на „Титан“ започна ремонт на базата в Панчарево. Тогава се оказа, че се работи без документи и всичко трябва да бъде съборено. Паралелно с жалбата на пернишката фирма, ЦСКА също пусна молба в съда да бъде обявен в несъстоятелност, но тя бе отхвърлена, тъй като двата иска се дублираха.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments