> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

До седмица „Тича“ с още едно подобрение, стадионът пак няма да става за Европа


До седмица „Тича“ с още едно подобрение, стадионът пак няма да става за Европа

0
0
125

Публикувана на: април 1, 2017

Изграждането на дренажната система на стадион „Тича“ започва до седмица. На съоръжението тече ремонт, който включва поставянето на осветление и нов терен. Обновяването на тревната настилка започна преди близо две седмици, като багерите вече изцяло са отстранили старите чимове. Успоредно с това върви и изграждането на осветлението.

Поставена е арматурата на бъдещите бетонни постаменти, върху които ще се издигнат четирите пилона, като скоро се очаква те да бъдат излети. Ремонтът трябва да приключи до края на май или началото на юни, пише „Тема Спорт“.

Това обаче няма никакво значение за евентуалното участие на Черно море в евротурнирите, тъй като и след обновяването стадионът няма да отговаря на изискванията за провеждане на европейски мачове. Затова, ако се класират за предварителните кръгове на Лига Европа, варненци ще домакинстват на „Лудогорец Арена“ в Разград.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaстадион “Тича”Черно море

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments