> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Домусчиев кани още два отбора за Висшата лига в Разград


Домусчиев кани още два отбора за Висшата лига в Разград

0
0
246

Публикувана на: април 1, 2016

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев ще пропусне срещата на клубовете на 5 април заради пътуване до САЩ.

„И ние имаме предложения, които ще представим на срещата. Но според мен няма как да се случат нещата без две основни условия“, заяви той пред вестник „24 часа“.

„Първото е да има гарантиран минимален бюджет за клубовете, за да не се допускат изкривявания през сезона. И на второ място е държавната подкрепа за общини и отбори, за да се оправи инфраструктурата. С това, с което се разполага в момента, тъпчем на едно и също място. Ако нямаш терен, осветление, по-добре да не се кандидатираш. Който няма стадион може да играе някъде, където има условия под наем. В Разград сме готови да приемем още един-два отбора. До лятото ще бъде готов стадионът, който правим за втория отбор, който ще бъде с осветление и всичко“, каза Домусчиев.

Според него проектът може и да се реализира, след като БФС е наел за консултант холандска фирма, за да няма после проблеми с ФИФА и УЕФА.

Според Домусчиев обаче задължително трябва да се увеличи елитната група, за да могат повече играчи да вземат участие в мачовете.

„В момента има 10 отбора. Излиза, че в елита играят 200-300 играчи с чужденците и тези от ЕС. Какво правим с школите? Тези деца трялва някъде да играят, а не после да се чудим защо не се развиват“, категоричен е Домусчиев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments