> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Долапчиев подпали скандал в Плевен! Спонсорът на Спартак го дава на съд


Долапчиев подпали скандал в Плевен! Спонсорът на Спартак го дава на съд

0
0
197

Публикувана на: април 26, 2017

Григор Долапчиев прекрати едностранно договора си със Спартак (Плевен) заради неплатени заплати вчера. Споносорът на клуба Иван Динов днес излезе с изявление, в което обвини нападателят в лъжа и неморални действия, а по отношение на прекратеният договор заявява, че случаят ще бъде разрешен по съдебен път.

Ето пълния текст на изявлението на Иван Динов:

„Първо искам да подчертая, че съм изненадан неприятно от действията на Григор Долапчиев, защото винаги се е ползвал с доверие в ОФК Спартак (Плевен). Той е прекратил трудовоправните си отношения с клуба, изтъквайки, че не са му изплатени три работни заплати. Абсолютна лъжа. Такава ситуация няма. В ОФК Спартак (Плевен) няма неизплатени трудови възнаграждения. Долапчиев е представил болничен лист за пет дни – от 17 април до 21 април, в който е посочил като заболяване неустановен вирус.

С този болничен лист ни уведомява за причината за отсъствие от тренировъчния процес на отбора. В същия момент от клуба е изпратено до него писмо, в което апелира състезателя да обясни отказа му да изпълни служебните си задължения – влизане в игра като резерва на 14 април 2017 г. във футболната среща от 24-ия кръг на Втора професионална лига в Созопол срещу едноименния отбор, неявяването му на 22 април 2017 г. за футболната среща от 25-ия кръг на Втора професионална лига в Плевен с Царско село (София) и отсъствието му от тренировъчния процес на 24 и 25 април 2017 г. Отговор от Долапчиев на тези въпроси от писмото няма.

В разговор с мен на 17 април 2017 г. Долапчиев изяви желание да не участва в тренировъчния процес и мачовете на ОФК Спартак (Плевен) до края на първенството, поради факта, че е в конфликт със старши треньора Александър Георгиев. Като причина за неразбирателството изтъкна, че не започва като титуляр в срещите на отбора. Обясних му, че неговото решение е неприемливо и некоректно спрямо другите футболисти в отбора. Между него и клуба има сключени трудовоправни отношения. В тях не се гарантира титулярно място.

Ето защо считам, че изтъкнатата от него причина е меко казано странна. След като Григор Долапчиев нарушава и неспазва договорните отношения и едностранно прекрати договора си с ОФК Спартак (Плевен) не ни остави друга възможност освен да си търсим правата по съдебен път. За това ще уведомим съответната комисия в БФС. Неетично е пет кръга преди края на първенството футболист да прекратява трудовоправните си отношения по този неморален начин“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments