> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Договорено! Индциец и турчин идват от Монако да вземат ЦСКА!


Договорено! Индциец и турчин идват от Монако да вземат ЦСКА!

0
0
148

Дата: май 22, 2015

Дениз Кизилоз заяви пред „Дарик“, че е постигнал съгласие с ръководството на ЦСКА и от вторник може да се счита за собственик на „червените“.

Английският бизнесмен от турски произход твърди, че е получил имейл с потвърждение за приключване на сделката от притежателя на мажоритарния пакет акции Ивайло Манджуков.

На този етап никой от настоящата управа на ЦСКА не потвърди за подобен развой. Нещо повече, близки до управата твърдят, че няма дори минимални шансове за подобна сделка.

Ето все пак какво сподели той:

„Истина е, получих имейл от Ивайло Манджуков, че трябва да сключим сделка възможно най-бързо. Трябва само да оправим документацията и после заминавам за София.“

„През уикенда ще бъда във Франция, ще посетя Гран при на Монако. В понеделник ще се срещна с бизнеспартньора си в Индия, който може да инвестира в ЦСКА и мисля, че във вторник ще бъда в София.“

„Трябва да действаме бързо, защото имаме твърде малко време“, заяви Кизилоз.

Засега обаче от ръководството на ЦСКА никой не е коментирал тази информация. Дали думите на бизнесмена ще се окажат истина, явно ще разберем в началото на следвашата седмица.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments