> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Днес става официално! ЦСКА внася документите за „Армията“


Днес става официално! ЦСКА внася документите за „Армията“

0
0
184

Публикувана на: юли 27, 2016

ЦСКА ще внесе днес в БФС споразумение, сключено с министерството на спорта, че може да използва „Армията“ в мачовете си от Първа лига. Червените са се договорили с държавното ведомство да играят на съоръжението, докато не бъде организиран търг за стадиона и базата в Панчарево.

По този начин ЦСКА ще заяви днес „Армията“ за домакинствата си в Първа лига. В същото време от клуба ще предоставят във футболния съюз и развален договор с „Национална спортна база“ за националния стадион „Васил Левски“. Припомняме, че червените заявиха това съоръжение като резервен вариант, ако по някаква причина процесите, свързани с ползването на „Армията“, бяха минали през друго развитие.

По този начин ЦСКА няма да има никакъв проблем да приеме Славия в първия кръг от Първа лига на своя стадион в Борисовата градина.

В същото време строителният предприемач Юлиян Инджов, който участва в издръжката на ЦСКА, коментира някои процеси около клуба.

„Доволни сме от подкрепата, която получихме в контролата с Удинезе. Тези 10 000 зрители са показателни за мнението на публиката. Вярвам, че няма да ги разочароваме с представянето си на терена и ЦСКА ще изиграе сезона според своите изконни традиции“, каза Инджов пред „Тема Спорт“.

„Очакваме търга за базите, който трябва да организира министерството на спорта. Въпросът е, ако го спечелим, да получим „Армията“ и Панчарево за възможно най-дълъг период от време“, добави Инджов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments