> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дневникът на едно малко коте (част 1)


Дневникът на едно малко коте (част 1)

0
0
316

Публикувана на: февруари 14, 2016

Ох, мило дневниче… Не съм ти писала от известно време, а толкова неща исках да споделя. Но бях изпаднала в лека депресия до снощи. Затова сега накратко ще ти резюмирам какво се случва с мен.

Преди няколко седмици бях в леглото си. Тъкмо си правех поредната порция селфита по бельо, за да събера лайковете във Фейсбук и Инстраграм и гледам някой ми пише. Отварям си телефона и замръзвам. Валери Божинов ме пита – малко коте, секс има ли? Е, така като се гледам в огледалото, разбира се, че има. То с жена като мен, който не иска да прави секс. Друг е въпросът дали може да си ме позволи… Така с няколко уклончиви отговора се разбираме да ида до Белград. Хем да разгледам града, хем да се тагна, за да съм по-вървежна, а накрая да помачкам и чаршафите на един от най-известните родни ритни-топковци. Дотук всичко беше добре, ама моята приятелка Мимето – тази шаврантия, ми видяла телефона и пратила разговора ни на медиите. Голям скандал, голям срам. Не заради това, че ме питат дали правя секс, а защото сега никой не се сеща за мен. Валери е малкото коте, за него се правят какви ли не колажи, всеки ден името му е в медиите, а за мен никой не се сеща… Е, как да не се депресирам.

Снощи обаче ми се случи нещо много хубаво. С Мимето отидохме на дискотека, хем да потанцуваме, хем да се огледам за някоя нова тръпка. Ама, нали си ме знаеш мило дневниче, не е толкова важно да е хубав, важното е да е известен. За да може после дружките ми като ме видят да цъкат с език. По едно време към мен се приближи един симпатяга. Отдалеч му личеше, че е футболист. Поддържан, с плочки, с прическа, с ризка цвят сьомга и някакви татуировки – „Животът е само един“ и „Само Господ може да ме съди“. Ухааа… едвам успях да си затворя ченето. Та, тоя пич идва при мен и ми казва – „Уникалнаааа си, чесНо!“ Е, това всички го знаят. Ако ли не да питат онзи Котарак от Белград, да им обясни някои неща. Тъкмо да кажа нещо и пича ме заби с втория си въпрос – „Малко коте, секс има ли, казвай?“. Ококорих очи – този познава ли ме или е разбрал, че аз съм малкото коте. Зърната ми настръхнаха от възбуда, ама успях да смотолевя с усмивка: – Какъв си ти, бе? – Аз не съм някой си. Футболист съм. – О, така ли? В кой отбор? – В „А“ група. – Ясно де, ама в кой отбор? – Ти да не би да ги знаеш кои са?

– Поинтересувала съм се… намигам аз и се мъча да се сетя виждала ли съм го някога. Все пак си имам стандарт. Не мога да спя с тоя или оня. Че после ще си помислят, че всеки може да има малкото коте. Да, ама не! Трябва да е известен, да е хубавец и още по-важното да е играл в голям отбор с голяма заплата. Иначе за какво му е малкото коте – загорели девойка в дискотеките бол, аз обаче съм скъпа стока.

Пича обаче смени темата на разговора, ама аз въобще не го слушах. Мислено превъртах в главата си всички футболисти, които някога съм виждала на снимка. И накрая ми се стори, че го познах. След известно време бях в колата му, а след още 30 минути бях на леглото в хотелската стая. Хапех го, дращех го, извадих целия си арсенал. Ама от време на време го питах в кой отбор играе, но той се правеше, че не чува. Накрая явно много се издразни от постоянните ми въпроси, тъй като целенасочено свърши на лицето ми. Уххх, направо му скрих топката на това футболистче. Докато лежахме в отбора пак го питах къде играе. И ужассс! Каза ми името на отбора си, ама тях ги няма на футболната карта. Не само, че не е са в „А“ група, ама и в „Б“ ги няма. Изпаднали и този сезон ритали някъде по селата. Ебаси как ме метна тоя. Само го изчаках да влезе в банята и веднага избягах. Невиждан срам. Малкото коте, което роди толкова народна мъдрост да падне толкова ниско. Едно е Белград, ама коренно различно са селските групите в България. Много се изложих мило дневниче, ама тази сутрин като се събудих се зарекох. Ще накарам цяла България да говори за малкото коте. И като ме питат секс има ли да им отговорям – има, ама само с известни и богати футболисти. А не с някакви, дето само роднините им ги знаят.

Очаквайте продължение…

П.С. Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!!!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments