> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Димитър Пенев: Не забравяйте какво постигна ЦСКА с Ганчев! Отборът на Божков ме изненада неприятно


Димитър Пенев: Не забравяйте какво постигна ЦСКА с Ганчев! Отборът на Божков ме изненада неприятно

0
0
236

Публикувана на: юли 10, 2016

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев призова обществеността да не неглижира постигнатото от отбора на Христо Янев и ръководството през последните 12 месеца. Пенев разкри и, че е бил много изненадан, когато играчи от ЦСКА-то на Васил Божков са се появили на „Българска армия“.

„На „Армията“ се игра хубав футбол, когато ЦСКА победи Берое и стигна финала за Купата. Този отбор предизвика огромен интерес във феновете, огромна радост. Получи и световен отзвук.

Не мисля, че феновете са разделени. Има много странични фактори, много се изопачават от различни наредби, съобщавани по различен начин. Кой викаше „Средец“ и „Витоша“? Всички викаха Левски и ЦСКА. Трябва да забравим това, което се е случило.

Гриша Ганчев е специалист, доказал, че може да направи отбор. Ние коментираме неща, които в повечето случаи са измислени. Не трябва да говорим за разделение. Тези деца може да са наши, но на този етап няма право да се прави сравнение с първия отбор, който постигна толкова много през миналата година. Моите уважения към всеки друг, който е кандидат за ЦСКА, но Гриша Ганчев е тук от една година. До сега говорихме за един ЦСКА. Бях много учуден, когато дойде един нов отбор и започна да тренира на „Армията“. Мисля, че отношението към миналото и бъдещето зависи от резултатите. Условията, които се създават в момента – терените на „Армията“ и на Панчарево, са чудесни.

Ако имам покана и след като говорим за футбол и организация, винаги съм готов да откликна на покана от ЦСКА. Имам право да защитавам този клуб, в който съм прекарал толкова години и съм му дал толкова много. Всичко е коректно и трябва да се зачита направеното от този отбор и  най-вече от ръководството.“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments