> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Димитър Пенев: Ганчев е решението за ЦСКА


Димитър Пенев: Ганчев е решението за ЦСКА

0
0
97

Публикувана на: март 8, 2016

Легендарният треньор Димитър Пенев изрази мнение, че Гриша Ганчев ще успее да измъкне ЦСКА от кризата, в която се намира. Пред „Зона спорт“ той коментира, че всичко за „червените“ ще се нареди благоприятно, след като има диалог между босовете на „Българска армия“.

„Гриша Ганчев е сериозен и го е показал не само във футбола, а и в други спортове – борба, бокс. Всеки един заможен човек, който желае и обича даден спорт ще извади необходимите средства, но след година-две какво ще бъде, какво ще се получи? Ако не се получи добро развитие, пак оставаме на старото мислене и старото положение. Това е труден въпрос в България. Виждате колко трудности имаха и Ганчев, и Манджукови. Трябваше да се срещнат и с бившите президенти на клуба, нека и там открито да разменят някои мисли защо се получава това забавяне с излизането от кризата. Нека да разменят някои приказки”, каза Димитър Пенев.

Треньорът, извел България до четвърто място в света сподели, че младите футболисти се забравят, мечтаейки най-вече за големи заплати, което пречи на доброто им представяне на терена.

„Младите бързо искат да скочат, да сложат парички в джоба. Казал съм, че трябва бавно да се бърза. Трябва да има процент българи в клубовете. Сега в някои клубове има по 70% чужденци”, коментира Пената.

„Колелото се върти, Стоичков има сили, още е млад, 50 години, има още 20-30 години да работи в спорта. Казвам във футбола, но може да работи и в другите спортове. Много пъти е казвал „да”, много пъти е мълчал, но не казва „не”. Тържеството за юбилея му ще бъде от голямо значение да възвърнем любовта, обичта към спорта у нашите сънародници“, каза още треньор №1 на България за ХХ век.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия