> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Джони Велинов: Какво искате повече от ЦСКА?! Признаха ни ФИФА, УЕФА и БФС!


Джони Велинов: Какво искате повече от ЦСКА?! Признаха ни ФИФА, УЕФА и БФС!

65 0

Публикувана на: октомври 16, 2016

Легендата на ЦСКА Георги Велинов – Джони гостува в предаването „Спортна треска“ по БНТ, където сподели мнението си за вчерашния мач срещу Левски, селекцията и бъдещето на „червения“ тим.

„Мачът не ми хареса като спектакъл. Левски игра по-затворено, но все пак се възвърна това дерби, което чакахме две години. ФИФА, УЕФА и БФС ни признаха. Нали сме на „Българска армия“, значи сме ЦСКА“, заяви емблематичният вратар на „армейците“.

„Дойдоха повече хора на стадиона, радвам се, че този мач го има и няма кой да ми каже, че не е Вечно дерби. Каквото и да си говорим, това е ЦСКА. „Червените“ доминираха здраво първите 25-30 минути. Така се играе футбол, с желание, но явно подготовката още не е на ниво при нас. Какво можем да очакваме от треньора толкова рано? Може би тези футболисти трябва да поиграят още заедно“, допълни Велинов.

„ЦСКА винаги е правил селекция. Отборът от В група го видяхме какво може. Някои футболисти показаха, че това им е нивото. В А група не може да се играе с деца. Ръководството взе футболисти и мисля, че сега имаме добър отбор. Кога ЦСКА се е отказал от титлата? Нека да има конкуренция и хубави мачове, да има европейски мачове. Пожелавам го на всички отбори. Докато ги има ЦСКА и Левски винаги ще има дерби, ще има успехи“, завърши Георги Велинов.