> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Джамбазки първи го каза: При тези условия футбол не трябва да се играе


Джамбазки първи го каза: При тези условия футбол не трябва да се играе

0
0
371

Публикувана на: ноември 29, 2016

„Искам да кажа, че се държахме доста достойно и прилично при тези атмосферни условия. На такива терени и при такива условия не трябва да се играе футбол. Постарахме се максимално, но като че ли за пореден път от статично положение получихме нелеп гол. Човек с персонална задача си изпусна човека. Имам чувстовото, че само на нас ни се случват такива леки голове“, заяви наставникът на Монтана Атанас Джамбазки след поражението с 0:2 от Локомотив Пловдив в мач от 16-я кръг на Първа лига. Джамбазки разкри, че бъдещето му в клуба след Нова година все още не е сигурно.

„Те имат високи състезатели, разчитат на статични положения. Тренираме това нещо, но случва се нелепа грешка. Можехме да изравним. Локомотив Пловдив е в подем в последвите мачове. Жалко, че не взехме нищо от този мач. Трябва да отбележим поне един гол, за да се успокоят играчите, да си повярват в мача и да вземем още някоя точка. После ще си направим анализите и ще видим как да се подсилим. С ръководството ще разговаряме какво може да се вземе“, коментира още Джамбазки, а по повод слуховете за раздяла с играчи, каза:

„Дани Генов е футболист на Монтана. Никой на никой не е вдигнал мерника. Антон Полюткин ще напусне отбора. Ще се търси на неговата позиция българин. Аз като поех отбора се разбрахме да го поема временно до Нова година. След това ще се преценява. Ръководството ще каже какви намерения има“, сподели Атанас Джамбазки за бъдещето си.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments