> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Джамбазки първи го каза: При тези условия футбол не трябва да се играе


Джамбазки първи го каза: При тези условия футбол не трябва да се играе

0
0
294

Публикувана на: ноември 29, 2016

„Искам да кажа, че се държахме доста достойно и прилично при тези атмосферни условия. На такива терени и при такива условия не трябва да се играе футбол. Постарахме се максимално, но като че ли за пореден път от статично положение получихме нелеп гол. Човек с персонална задача си изпусна човека. Имам чувстовото, че само на нас ни се случват такива леки голове“, заяви наставникът на Монтана Атанас Джамбазки след поражението с 0:2 от Локомотив Пловдив в мач от 16-я кръг на Първа лига. Джамбазки разкри, че бъдещето му в клуба след Нова година все още не е сигурно.

„Те имат високи състезатели, разчитат на статични положения. Тренираме това нещо, но случва се нелепа грешка. Можехме да изравним. Локомотив Пловдив е в подем в последвите мачове. Жалко, че не взехме нищо от този мач. Трябва да отбележим поне един гол, за да се успокоят играчите, да си повярват в мача и да вземем още някоя точка. После ще си направим анализите и ще видим как да се подсилим. С ръководството ще разговаряме какво може да се вземе“, коментира още Джамбазки, а по повод слуховете за раздяла с играчи, каза:

„Дани Генов е футболист на Монтана. Никой на никой не е вдигнал мерника. Антон Полюткин ще напусне отбора. Ще се търси на неговата позиция българин. Аз като поех отбора се разбрахме да го поема временно до Нова година. След това ще се преценява. Ръководството ще каже какви намерения има“, сподели Атанас Джамбазки за бъдещето си.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments