> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дерменджиев с половин уста призна, че мачът с Левски не го е интересувал


Дерменджиев с половин уста призна, че мачът с Левски не го е интересувал

0
0
252

Публикувана на: август 13, 2016

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не бе впечатлен от загубата от Левски в третия кръг на Първа лига. Мислите на наставника веднага се насочиха към плейофа за влизане в групите на Шампионската лига срещу Виктория Пилзен следващата седмица.

„Един двубой, който аз и преди това казах, имаме друг мач в сряда, и футболистите не са достатъчно концентрирани. Нямаше особени футболни достойнства,“ заяви Дерменджиев. „Имаме да играем още три мача с Левски.“

„Първата част трябва да имаш условия за контраатака, а през втората Левски се бяха прибрали, и ние нямахме такива условия,“ добави той.

„Очакваме и други удари да има, както бе преди мача със Звезда. Но така е. Виктория Пилзен е много силен съперник, по-силен от Стяуа. Но факт е, че Лудогорец за трети път от краткото си съществуване ще играе плейоф за Шампионската лига. Футболистите трябва да са уверени, и мисля, че за този мач ще бъдат по-спокойни,“ каза още той.

„Йордан Минев имаше много лека травма, беше му нарушена подготовката, а ще решаваме после преди мача с Виктория за състава. Той ще е на линия, сега ще видим и Анисе и останалите ударени,“ разкри Дерменджиев.
„При нас е така, всички футболисти са ценни. Сега така се е случило, да играем с Левски тук, а Виктория Пилзен игра с отбор последен. Сигурен съм, че футболистите ми ще се вдигнат. Трябва да изиграем мача на високо интелектуално ниво,“ завърши специалистът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments