> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дерменджиев разчита, че Арсенал ще пази сили срещу Лудогорец


Дерменджиев разчита, че Арсенал ще пази сили срещу Лудогорец

0
0
243

Публикувана на: октомври 31, 2016

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че ако Арсенал запази моментната си форма, ще стане шампион на Англия. Освен това треньорът на орлите мисли, че утре артилеристите ще направят 3-4 промени в стартовия си състав в сравнение с този, който започна в предишния мач между двата тима в Лондон.

„Изкарахме си достатъчно поуки, анализирали сме го. Няма да избягаме от нашия стил, но ще бъдем една идея по-предпазливи. Разликата ще е тази, че Лудогорец се увери в качеството и стила на Арсенал. Разлика ще има. Лудогорец има много добри футболисти, изиграхме добър мач, но инкасирахме много голове. Те бяха дело и на класата на Арсенал, но и на наши грешки. Ние се учим от всеки мач. На Арсенал им предстои отговорен мач за първенството и мисля, че ще предприемат 3-4 промени, но класата им е изравнена и няма да има голяма разлика“, каза Дерменджиев, който прогнозира, че утре атаката на Арсенал ще се води от Оливие Жиру.

„Мисля, че той ще започне мача, но всички други няма да променят стила. Този Арсенал е много различен, в перфектна форма е. Ако се движи така, мисля, че ще стане шампион на Англия. Ние ще се опитаме да зарадваме нашите фенове“, допълни българският треньор.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments