> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дерменджиев: Искам хората да спрат да ни псуват! Искам 40 хиляди да викат за Лудогорец на „Васил Левски“


Дерменджиев: Искам хората да спрат да ни псуват! Искам 40 хиляди да викат за Лудогорец на „Васил Левски“

0
0
190

Публикувана на: август 3, 2016

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев беше щастлив от победата над Цървена звезда и характера, който са показали неговите футболисти. Той показа и, че не усеща подкрепа от хората в България и заяви, че занапред иска отборът му да бъде подкрепян, а не псуван.

„Така се получи мача, че ни се наложи да изравняваме до 2:2, но го направихме заради невероятния характер на футболистите и тактическата постройка, която спазваха. Това е най-добрият мач това лято и смятам, че тези момчета могат да постигнат още много. Надявам се сега на добър жребий, за да можем да зарадваме всички български фенове отново да гледат такива отбори, каквито гледаха преди 2 години в групите на Шампионската лига. Не го казвам от злоба, но се създаде една масова психоза, че тук ще е някаква страшна атмосфера. Трябва да сме българи в това отношение и да се подкрепяме. Аз исках и Левски и Славия да продължат, за да променим имиджа на българския футбол.

Цялата треньорска работа се върши преди мача, на полувремето треньора има 2-3 минути. Футболистите сами усетиха, че Цървена звезда се предава. Отново показаха голям характер. Целият отбор получава изключително висока оценка, не само Вандерсон. Той постоянно вдига нивото си, както и целия отбор. Сега сме с различен състав от този, който стигна до групите на Шампионската лига, но съм сигурен, че и този отбор ще постигне много.

Аз искам да играем на „Васил Левски“ и 40 хиляди души да ни подкрепят, а не да ни псуват. Искам да играем добре. Влязохме през парадния вход в Лига Европа, а съм сигурен и, че ще играем в Шампионска лига. Не искам да си пожелавам съперник за плейофа, който – той“, каза Дерменджиев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments