> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Делян Пеевски трепери! ЦСКА и Ботев на път да му видят сметката


Делян Пеевски трепери! ЦСКА и Ботев на път да му видят сметката

0
0
346

Дата: октомври 29, 2015

Най-тежкият депутат в историята ни – Делян Пеевски, трепери сериозно! Издават го ведомствените му медии, които от 24 часа насам за пореден път са открили огън срещу боса на ЦСКА Гриша Ганчев и бившия такъв на Ботев Цветан Василев.

Двамата са обвиняеми, че се опитват да променят политическото статукво, заставайки зад новия проект за гражданско движение на Слави Трифонов! Новината е толкова плашеща за тайния собственик на Левски, че личната му медия „Телеграф“ я е извадила на най-видно място. Всичко пък тръгна от ПИКливия рев на един всезнайко, чиито баща целуваше петите на димитровградски кредитен милионер.

ДПС-кръжочникът Делян има защо да трепери! Дори повече от времето, когато гръмна ОНЗИ скандал с едни красавици, прикрепени към разни чуждестранни политици. Ако Слави Трифонов обедини само феновете на ЦСКА и Ботев, това ще го направи водеща политическа сила. Присъединят ли се и хората, които органически не понасят модела #КОЙ, то наистина ще стане страшно за половинката на чалга-иконката Цветка Янева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments