> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дамбраускас след 1:0 над ЦСКА: Свършихме си работата


0
0
511

Валдас Дамбраускас остана доволен от победата с 1:0 над над ЦСКА. Наставникът на Лудогорец смята, че занапред трябва да подобряват играта, за да заслужат титлата и да атакуват евротурнирите след това.

В Англия казват, че това е сблъсък за 6 точки. Не мисля, че следващият двубой е по-малко важен, всеки мач е важен, щом се бориш за титлата. Свършихме работата си, сега трябва да се подобряваме. Двубоите идват един след друг. Не е лесно да заличим емоциите от днес, но имаме голяма мисия”, заяви Дамбраускас.

Мисля, че бе двуостър мач. През първата част играхме точно, както искахме. През втората променихме формацията и мисля, че това сработи. В атака отворихме зоните, в които искахме да играем 1 на 1 с определени футболисти. Не успяхме да вкараме втория гол. Честно казано, през втората част нямахме толкова контрол, колкото бих искал да имаме”, допълни литовецът.

Наистина вярвам във футболистите си. Трябва да разберете, че те се нуждаят от време. Идеите не могат да бъдат въведени в рамките на месец. Необходимо е време, няма паника. Знаем къде трябва да се подобрим и работим упорито в тази посока”, завърши специалистът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments