> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Г-н Кралев, Божков не трябва даже да стъпва на „Армията“, камо ли да му я давате! Ето документ!


Г-н Кралев, Божков не трябва даже да стъпва на „Армията“, камо ли да му я давате! Ето документ!

0
0
4473

Публикувана на: юли 6, 2016

Васил Божков се облизва да вземе „Българска армия“! Щял и да оздрявава ЦСКА! Той самият обаче знае, че няма право на подобно нещо. Затова единственото, което вади в битката за „Армията“ е медийния рекет към министър Кралев, към министър Горанов, че дори и към премиера Борисов!

Всичко това идва леко нагличко, ако използваме лексиката на Любослав Пенев. Божков имаше вече ЦСКА и единственото което направи бе, за спести едни данъци, извади съдебно решение, че неговото ЦСКА няма абсолютно нищо общо с автентичното ЦСКА!

Васил Божков имаше и „Българска армия“. Даже два пъти представи и проект за новия вид на стадиона. Докато управляваше ЦСКА обаче единственото което стори по „Армията“ бе, че затвори Сектор Г за фенове!

7DniFutbol.bg се добра до документ, който показва че Васил Божков не само не трябва да иска пак „Българска армия“, но ако има поне малко морал, никога повече няма да стъпи там!

ЗАЩОТО НА ВАСИЛ БОЖКОВ ЗА ЛЕГЕНДАРНИЯ СТАДИОН НЕ МУ ПУКА!

Не вярвате? Вижте тогава писмото, което показва как Божков се е грижил за стадиона. Никак! От депешата на ДАМС (тогавашния вариант на спортното министерство) от 2008-а година става ясно, че в ерата „Божков“ ЦСКА е натрупал задължения от над един милион лева за наем на стадиона, такса смет, електроенегрия и вода. Пари, които и до ден-днешен висят като воденичен камък на „армейския“ врат.

Г-н министър Кралев,  при това разсипническо експлоатиране на „Българска армия“ от Васил Крумов Божков преди години, още колко време ще я оставите в ръцете на неговата „работничка“ Дора Милева?

Ще се хванете ли на оздравителния план „Божков“ при положение, че финансовото разболяване на ЦСКА тръгна точно от хазартния олигарх?

Щом синдик Милева отказва да плати задълженията към спортното министерство, а в същото време е похарчен над един милион за заплати на разни неангажирани със спортния процес в ЦСКА хора, не трябва ли на момента да бъде прекратен договора за ползване на стадион „Българска армия“ след това очевидно подигравателно отношение към ведомството ви?

ПП: Г-н Кралев, нали знаете как е при банките. Като излъжеш една, всички те вкарват в черен списък. А Васил Божков вече веднъж излъга държавата с „Армията“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments