> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Г-н Васил Крумов Божков, ще си пикаете ли на думата!?


Г-н Васил Крумов Божков, ще си пикаете ли на думата!?

0
0
570

Васил Крумов Божков е човек на думата! Даде такава и за ЦСКА. На 27-и май пресцентърът му пусна съобщение, че ако в следващия един месец Гриша Ганчев внесе оздравителен план, босът на „Нове холдинг“ няма да го прави.

На 24.06. адвокатите на спасителя на ЦСКА внесоха този план. Ако в понеделник същото направят и тези на хазартния олигарх, то той ще си припикае думата. И от тук нататък едва ли ще има човек, който да му повярва.

За фен да не говорим!

Апропо, феновете на ЦСКА си запазиха в социалните мрежи правото да изкажат на глас и групово пред държавните и футболни институции какво следва от тук нататък при припознаване от страна на съда на Васил Божков като оздравител.

Припомняме съобщението на структурата на Васил Божков от 27-и май:

Уважаеми привърженици на ЦСКА,Преди всичко искаме да поздравим отбора, треньора и ръководството за спечелването на купата на България. Те отново доказаха, че ЦСКА e символ на сила и успехи, неподвластни на времето и обстоятелствата.

В последните години клубът премина през катаклизми и обрати, които многократно поставиха под съмнение съществуването му. Възраждането на ЦСКА може да се осъществи само по законен начин. Всякакви други експерименти и опити за заобикаляне на правилата водят до задълбочаване на кризата, разрастване на проблемите и все повече реални рискове за ликвидация.

ЦСКА се нуждае от дългосрочна визия за бъдещето. Тя може да бъде изградена освен с безспорната любов на привържениците и професионално и отговорно планиране.

Оздравяването на най-титулувания български клуб е единственият възможен път към полагащото му се място в европейския и роден футболен елит.

Отчитайки усилията на г-н Ганчев и неговия екип през последната година, вярваме, че те ще предложат оздравителен план за спасяването на ПФК ЦСКА АД.

Ако все пак това не се случи, експертен екип е подготвил детайлна стратегия за оздравяване на дружеството, съобразена с българските и международни законови изисквания. Тя ще бъде предоставена в рамките на законосъобразния 30 дневен срок. Осигурено е и необходимото финансиране за развитие на отбора, детско-юношеската школа и възстановяване на подобаващите условия за зрители и футболисти.

Пресцентър Нове Холдинг“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments