> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Г-н Борисов, усещате ли как леко ви клатят Пеевски, Домусчиев и Божков? И ще ви изклатят!


Г-н Борисов, усещате ли как леко ви клатят Пеевски, Домусчиев и Божков? И ще ви изклатят!

0
0
212

Публикувана на: юли 11, 2016

Бойко Борисов вчера се появи на стадион „Локомотив“ за хубаво нещо. Терен да открива, при това построен без нито стотинка.

И хоп – постановка. Първо пет-шест души плакат му вдигат. И кой ги води? Дучето, дето е жив с любезното съгласие на Васил Божков! После някакво дебилче от обществена телевизия направи обществена щуротия, твърдейки, че в БНТ 80 процента подкрепяли ЦСКА на Бабо Дора.

След това обаче, след това обаче…Някой дава ли си сметка какво се случи!? Най-големите сайтове в държавата, контролирани кой от Пеевски, кой от Домусчиев, кой спонсориран от Божков, направиха невиждана манипулация. ЦЕНЗУРИРАХА ДУМИТЕ НА ПРЕМИЕРА! Така ги извъртяха и в „Блиц“, и в „Спортал“, и в „Гонг“, че народът настръхна. От „изказването“ на Борисов остана неприятното чувство, че пак е обърнал позицията си.

И Червена България полудя! За има-няма 30 минути във Фейсбук се организира протестна група от над 1 400 души! ДНЕС ТЯ ЩЕШЕ ДА Е ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ В 16 ЧАСА! Добре, че след това Livesport.bg пусна цялото интервю, после 7DniFutbol.bg експресно разпространи истината сред над 20 000 свои потребители. Притиснати до стената и манипулаторите качиха свенливи видеа за „Гриша Ганчев – президент“.

Няма как след такова активно мероприятие да не остава неприятно чувство, че олигарсите в държавата клатят Борисов. Този път чрез футбола. И ще го изклатят, ако премиерът не продължи да обръща внимание на Корпулентния, лидера на ФК Каптагон и техния Васил.

Наскоро Бойко им каза: Аз мога и в опозиция, но вие какво ще правите? Ами ще правят това, което и преди да се появи Борисов на власт. Затова и ще го изклатят сега. Явно нещо е взел да им пречи. Може би защото застана на пътя и на обществените поръчки, и на контрабандата, и на монопола в хазарта!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments