> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Густаво Кулма каза кои са лидерите в ЦСКА и срещу кой отбор му е най-сладко да играе


Густаво Кулма каза кои са лидерите в ЦСКА и срещу кой отбор му е най-сладко да играе

0
0
217

Офанзивният халф на ЦСКА Густаво Кулма сподели мнението си преди началото на сезона в Първа лига. Колумбиецът отсече, че всички в клуба са много тъжни заради отказа на УЕФА да допусне армейците до участие в Лига Европа. Ето какво каза Кулма в интервю за предаването „Спорно за спорта“.

Разочарован ли си, че твоят отбор няма да играе в Лига Европа?
– Да, всички в ЦСКА са много тъжни след тази новина. Сега трябва да мислим за шампионата и да се опитаме тази година да е нашата и да преследваме титлата.

Каква е твоята гледна точка за проблема с лиценза? Беше ли правилно решението на УЕФА или ЦСКА беше изхвърлен незаслужено?
– Истината е, че знам много малко около тази ситуация. Това, което научих е, че отборът много изрядно се беше подготвил по всички точки, за да може да участва в евротурнирите, но УЕФА реши да не го допусне. Сега ни остава отново да мислим за шампионата. Това беше удар по нашата психика, но смятам, че сме готови отново да дадем всичко в шампионата.

Кой е главният виновник – БФС или УЕФА
– Мисля, че това беше решение взето от УЕФА. Трябваше да прегледат всички документи, които представихме и ние изчакахме да го направят. Това е нещо, което не зависеше от клуба.

Доволен ли си от последния си сезон в Първа лига?
– Да, доволен съм. Отборът завърши много добре. Накрая изиграхме много силни мачове, спечелихме дербито с Левски и мисля, че сме много мотивирания за следвашия сезон, за когото очакваме да донесем титла.

Големи ли са възможностите да станете шампиони следващия сезон? Мислиш ли, че можете да го направите?
– Да, мисля, че този сезон ще бъде нашият. В момента имаме един голям отбор, в който има постоянство. Ние сме като едно семейство и мисля, че тази година е важно да подарим една титла на феновете на ЦСКА.

Какво мислиш за тях? Усещаш ли подкрепата им?
– Да, истината е, че феновете на ЦСКА са нещо невероятно. Винаги подкрепят отбора, в който и град да играе и мисля, че заради това, което те представляват и заради това, че са толкова многобройни в България, заслужават да ги зарадваме с титла.

Кои са лидерите в отбора на ЦСКА?
– Има двама-трима футболисти, които повеждат отбора, и в България добре ги знаете. Едни от най-представителните за нас са Манолев – страхотен играч, който сплотява селекцията и Бодуров – също играч с много голям опит. Мисля, че те двамата помагат на отбора да израства.

Има ли разделение в съблекалнята между чужденци и българи или всички са обединени?
– Не. Мисля, че никога не е имало. Темата, че се делим на чужденци и българи се засяга само когато става дума за езика и комуникацията, в нито един друг случай. Мисля, че сме едно голямо семейство, което тази година отново ще се опита да спечели титлата в България.

Как ти се струва нивото на футбола в България? Харесва ли ти да играеш тук?
– Да, в България нивото е високо. Трябва да имаш много добра физика и мощ. Винаги трябва да си готов за всеки мач от шампионата. Мисля, че тази година сме най-подготвени и ще атакуваме титлата.

Срещу кой отбор обичаш най-много да бележиш голове?
– Левски, разбира се. Всички знаем, че това е най-голямото дерби. Мисля, че и тази година ще бъде важно да спечелим отново срещу Левски.

Коя победа беше най-сладката за теб?
– Най-сладката победа за мен беше успеха срещу Левски в последния мач, защото тогава извоювахме второто място и имах възможността да отбележа и гол.

И за финал каква е целта ти за следващия сезон?
– Моята цел е отново да дам най-доброто от себе си за отбора, да спечеля титли, да запиша много голове и асистенции и да подаря шампионата на феновете на ЦСКА.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments