> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гръм в 7DF! Съдът постанови: ЦСКА на Ганчев с 4 титли, ЦСКА на Божков само с 3, защото не е истинско! ВИЖЕ ДОКУМЕНТИ


Гръм в 7DF! Съдът постанови: ЦСКА на Ганчев с 4 титли, ЦСКА на Божков само с 3, защото не е истинско! ВИЖЕ ДОКУМЕНТИ

0
0
170

Публикувана на: юли 4, 2016

От 2009-а година ПФК ЦСКА АД няма абсолютно нищо общо със закрития през 1999 година ФК ЦСКА! Нищо! Нищо! Нищо! Нито има право на титлите до 1999 година, нито на европейската история, нито на легендите! И всичко това е ОФИЦИАЛНО постановено с решение на съда, до което 7DniFutbol.bg единствен се добра! Ето и цялата история, кото обръща наопаки нещата с автентичността на ЦСКА! През 1999 година, след наредба на имащия ранг на спортен министър Цвятко Барчовски, всички футболни клубове у нас са преобразувани в АД-та. В ЦСКА се получава клониране, защото съществуват хем ФК ЦСКА на Илия Павлов, хем ПФК ЦСКА АД на Любослав Пенев. След натиск от държавата чрез близкия до Васил Божков вицепремиер Евгений Бакърджиев, Илия Павлов оттегля претенциите си заучастие в „А“ група. Веднага след това на нарочна среща с генералитета на българската армия президентът на ПФК ЦСКА АД Любослав Пенев и директорът Емил Костадинов подписват договор, с който „червените“ получават от военните, като носители на досегашната футболна автентичност:

1. Правото на участие в национално и международни първенства и турнири, организирани от БФС и ФИФА

2. Правата върху състезатели, поименно изброени в допълнителен договор
3. Всички свои имуществени, исторически и други права, придобити с дейността на клуба

За всичкото това Любослав Пенев плаща 50 000 стари лева! През 2000-та година официално в ЦСКА влиз Васил Божков. Той получава мажоритарния пакет акции от Любослав Пенев, който първо става играещ президент, а по-късно е разкаран и като такъв. И така до 2003-а година, когато държавата решава да си потърси публични задължения в размер на близо един милион лева. На първа инстанция ЦСКА е осъден да ги плати, като е препоръчано, ако това не стане в срок, да бъде отнет лиценза на ПФК ЦСКА АД за професионален футбол и да бъде обявен във фалит. Адвокатите на Васил Божков обжалват в Софийски апелативен съд, като този път насочват всичко към точка 3 от онзи договор на Любослав Пенев с военните. Юристите искат тя да бъде обезсилена! Прилагат документи, че НЯМА ПОДПИСАН КОНКРЕТЕН ДОГОВОР какво точно придобива като история и нематериални активи ПФК ЦСКА АД, поради което тя трябва да бъде обезсилена, а наследствеността на Фк ЦСКА от страна на ПФК ЦСКА АД да бъде обявена за нищожна!

Т.Е. НА ПРАКТИКА СЕ ОБЯСНЯВА НА СЪДА, ЧЕ ПФК ЦСКА АД е ОТКУПИЛ ОТ ФК ЦСКА ИГРАЧИТЕ И ЛИЦЕНЗА МУ ЗА „А“ ГРУПА, НО НЕ И НЕГОВАТА ИСТОРИЯ, АКТИВИ И ПАСИВИ!

Така се стига до решението на Софийски апелативен съд от 7-и май 2009 година. Председателят Ирина Петрова и членовете Велислав Павков и Бонка Йонкова. Обяснението е дълго 14 страници. Най-важното от тях е:

„Относно третата група права – тази по т. 1.3 от договора, настощият съдебен състав приема, че договорената клауза, с която е уговорено прехвърлянето им от ФК ЦСКА на ПФК ЦСКА АД, е нищожна поради липса на съгласие. Съгласието като елемент от фактическия състав на двустранните правни сделки предпоставя наличие на насрещни волеизявления на страните за предмета на сделката, каквото в случая липсва“!

По-натам в решението на практика се обявява за НИЩОЖНА договорката ПФК ЦСКА АД да бъде наследник на ФК ЦСКА и като напълно нов клуб, без никаква наследственост с ФК ЦСКА на него не могат да му се търсят вземания, натрупани от ФК. Посочва се изрично и, че лицензът на ПФК ЦСКА АД не може да бъде отнет, тъй като казано с по-прости думи той е откупил от ФК ЦСКА правото да играе в „А“ група! Накрая министърът на финансите е осъден да плати 18 364 лева разноски по делото на съда и ответника. По-късно решението е потвърдено и на последна инстанция.

Така след спечеленото от Васил Божков дело, ЦСКА, който в момента е обявен в несъстоятелност, има актив от:

3 титли (2003, 2005, 2008)
3 купи на България: (2006, 2011, 2016)
3 суперкупи: (2006, 2008, 2011)

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments